Пазарджишката Гинка била от елита на България! Вижте какви факти лъснаха за електрическата лъвица!

България отблизо

Гинка Върбакова била представител на българския елит, обаче народът не знаел този факт.

Неугледната женица, която купи ЧЕЗ, все едно си избра баничка от щанда и която  се появи на първото си интервю като жена от народа – облечена как да е, негримирана и небрежно увиснала коса, се оказа, че е от богатите българи.

Наследниците на новата собственичка на електроразпределителното дружество обаче се оказаха ученици в  най-престижното и най-скъпото училище у нас – Италианския лицей в Горна баня.

Самата тя ги водела всяка сутрин в школото не с какво да е, а с лъскаво Ферари. И паркирала така, че да я видят всички. Досега никой не я забелязвал, защото возилата на другите родители били с класи над нейната и самите те били някои, а тя никоя, пише би.нюз.

В същото учебно заведение, в което простосмъртно дете не може да влезе, а обикновени родители не дръзвали да си помислят дори да платят таксата, наука попиват отрочетата на Джуди Халваджиян, Мариана Векилска, Божидар Лукарски и други персони от политиката и хайлайфа. Хора, чиито имена се повтарят като мантра по телевизиите и се внушава на всички, че това е елитът на нацията. Какъв елит са, е друг въпрос. Като всичко друго и той е измислен и не се състои от стойностни хора, дали нещо на България, а от шоумени и новобогаташи с незнайно откъде трупащи се доходи.

 

Фактът обаче, че Гинка наистина има пари, се оказа изненада. Досега тя е била от невидимите спестовници и не се е навирала в очите на прожекторите. Доказва го безличното  зеленикаво пуловерче, което беше навлякла при първата си телевизионна изява, явно, за да не бие на очи, обаче си спечели подигравките на цял народ. Беше наречена безлична селянка и се наложи да покаже истинския си гардероб.

В парламента се появи в съвсем друг стил, с дрехи за много пари и даже стилна прическа. С две думи – вижте ме коя съм аз всъщност.

Явно в обществото дремят много Гинки, във вид на заспали клетки, които се активизират, когато предстои поредната скандална сделка. Те излизат от нищото, купуват си я ЧЕЗ, я някой ТЕЦ, я цяла магистрала, а защо не и атомна централа?

Някой „произвежда честни бизнесмени“ , е не чак толкова честни, видно от изказване на Цацаров за участие на съпруга на бизнесменката в укриване на ДДС,  оставя ги да се развиват далеч от общественото внимание. Те си купуват Ферарита, пращат децата си в скъпи училища и кротуват, докато не ти активират.

Точно такъв е случаят с Гинка. Зад гърба й стои много мощен човек в държавата, толкова мощен, че дори правителството клекна пред него и не посмя да поиска дялове на българската държава в сделката.

Кой е този човек, или групировка, ни можем да кажем със сигурност.

Но пък всеки може да се сети коя партия произвежда Гинки и Калинки.

Иначе всеки ден говорим за честност и прозрачност. По телевизията. Правим комисии, котракомисии, а всъщност…

Някой зад гърба ни купува България.

Не на парче, а на огромни парчета.

Пък ние си траем.

Какво да правиш – манталитет.

Или страх.

Или безразличие.

Или всичко накуп!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

5 thoughts on “Пазарджишката Гинка била от елита на България! Вижте какви факти лъснаха за електрическата лъвица!

  1. Гинчето е намерено и извадено от нафталина от Теменужка по поръчка на шефа.Сметките му вече пращят по шевовете,както вимето на дойна крава,страхът от инфлация или изненадващи банкови фалити (помним КТБ как се срина за нула време) карат да се търсят по-сигурни вложения.Токът е къде по-ценен и сигурен от бг хартийките,та били те и еврови.За това ще плати даже по-скъпо,отколкото конкурентите могат да си позволят,а след туй-ще наваксаме отцената на тока.

  2. НЕ ЗНАМ ЗАЩО БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ ИЗПУСКАТ ВЕРОЯТНОСТТА , ВСЕ ПАК ЕДИН ДЕН ДА СЕ РАЗБЕРЕ …КОЯ Е / КОЙ СТОИ ЗАД ГИНКА /…..ЗНАЯТ ЛИ КАКВО ИМ СЕ ПИШЕ ТОГАВА…НЕ ОСТАВКА … НЕЩО ПО ЛОШО ЩЕ СТАНЕ….НАРОДА НЕ ИЗДЪРЖА, ТЕ ЕЖЕДНЕВНО СИ ИГРАЯТ ИГРИЧКИ И БЪРЗАТ, БЪРЗАТ …ЗАЩОТО ЕВРО ФОНДОВЕТЕ СВЪРШВАТ ! ……ДАНО НИ ДОЙДЕ АКЪЛА ПО РАНО !

  3. Защо никой не се сети, че българин купува българското. Нали това беше целта на новата демокрация. Печалбата от ЧЕЗ ще си остава в България. Нали ревахте срещу злоупотребите на чуждите енергийни монополи и невъзможността да се контролират.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *