Пламен Георгиев наказан! Ето какво ще се случи с навесите на терасата му!

България отблизо
Два навеса трябва да бъдат премахнати от терасата на председателя на КПКОНПИ Пламен Георгиев. Това установи проверка на служители на районната администрация в столичния квартал ”Слатина”.

„При проверката на терасата служителите – по член 223 от Закона за устройство на територията, при район „Слатина“ установиха, че има изградени два навеса, които са над разрешената кота „било“ на самата сграда и съответно тези навеси трябва да бъдат премахнати. Съставен е констативен акт и ще бъде издадена заповед за тяхното премахване. Навесите са правени далеч последният собственик на имота да го придобие“, каза пред БНР кметът на район „Слатина“ Наталия Стоянова.

Дали изобщо ще бъдат махнати, или сега се обработва общественото мнение, никой не може да каже. Та как сауна без навес? Тя трябва да има покрив, нали?

Как барбекю без навес, ами ако завали?

Какъв кът за почивка и банкети без покрив?

Като това е незаконно, как са му го продали?

Ако е знаел, че е незаконно, защо сам не го е премахнал, нали е човек на реда, на правото, на властта? И на всичкото отгоре е главен борец с корупцията?

Мижи да те лажем е цялата акция. Ще мине време, ще вдигнат цените на тока и парното, ще се изместят проблемите и българите ще забравят всякакви тераси и частни асансьори.

А чиновниците ще продължат да се ширят, да газят закона и да се надсмиват над бедните българи.

Tagged

1 thought on “Пламен Георгиев наказан! Ето какво ще се случи с навесите на терасата му!

  1. НАПРАВО ПРОКУРАТУРАТА ДА ОРГАНИЗИРА ДОСЪДЕБНО ЗА НАРУШАВАНЕ НА ЗУТ И ЗСВ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *