Познахме! Вижте как Митьо Очите отведе журналистите право при президента Радев!

България отблизо

Още  вчера предупредихме читателите си, че цялата акция срещу Митьо Очите е политически пиар на ГЕРБ.

Грозен пиар, който цели омаскаряването на една партия и разчистването на сметките с нея, а истинската мишена е президентът Радев и подкопаването на доверието в него.

От няколко дни в Бургас са командировани журналисти, които дебнат всяка крачка на местните съветници от БСП и дежурят пред офиса и къщата на Бенчо Бенчев, който се оказа в един и същ хотел с Димитър Желязков и в същото време е съветник от гражданската квота на БСП. Пред дома на Митьо никой не стои.

Тази сутрин при пряко предаване от Бургас изскочи и версията, че Бенчо Бенев е много гостоприемен към всякакви величия и Бойко Борисов също е гостувал в къщата му. Това заяви Атанас Зафиров от БСП.

Оказа се, че в Бургас е командирован, или се е самокомандировал по заповед на Щуката и небезизвестният депутат от ГЕРБ Тома Биков. Известен още като „второто острие на ГЕРБ“. Биков е във ваканция и би трябвало да е на плажа, но той се метна в центъра на събитията и по незнайни причини бе включен на живо от Бургас в ефира на бТВ.  За пръв път чувам, че премиерът Бойко Борисов е гостувал в къщата на Бенчо Бенчев, каза доста неуверено Биков. А след това премина в обвинения, които видно бяха предварително подготвени и включването му се оказа не толкова спонтанно.

Той попита в ефир  дали Бенчев е участвал в кампанията на президента Румен Радев, помагал ли е с парични суми и какви.

Всички общински съветници от Бургас участвахме в кампанията на Радев, обясни  Атанас Зафиров. Тъй като г-н Бенчев не е член на партията, не участва нашите партийни заседания, от гражданската квота е,  не знаем дали е помагал в кампанията или не. Възможно е да е участвал,  но ние  не знаем дали и по какъв начин, защото не е ставало през нас. Възможно е и да не е участвал, отговори Зафиров.

Така само с един коварен въпрос Биков хвърли камък право в двора на президентството и остави зрителите в съмнение дали пък Бенчев не е финансирал някое мероприятие на Радев. Така целта беше изпълнена и президентът замесен в цялата скалъпена далавера около ареста на Митьо Очите.

Междувременно самият Бенчев призна, че е помагал финансово за много мероприятия на община Бургас и излиза, че е подкрепял и кмета на ГЕРБ Димитър Николов. Този факт обаче се покри от медиите. А зрителите  тотално се шашнаха.

Бенчев се оказал в един хотел с Очите, но отрича да са се познавали, Бенчев приема на гости премиера, финансира герберския кмет, а в същото време е общински съветник от БСП, помага, или не помага в кампанията на Радев и работи с бивш зам.-областен управител от ДПС.

Та нали в тази прословута акция се търсеха престъпници и наркопласьори и се нанасяше уж удар  върху бандата на Митьо Очите?

Как стана така, че целейки Митьо, дансаджиите  внезапно удариха Нинова и заедно с нея и Радев?

Много просто. Активните мероприятия се провеждат точно така. Уж гониш един, а случайно прехвърляш съмненията към друг, който е истинската цел  на мероприятието.

Жалко, ако някой повярва на целия този театър!

Някой се опита да ме сготви, ще докажа на всички, че съм невинен, каза вчера на пресконференция Бенчев.

Е как някой.

То е ясно КОЙ.

А дали ти си невинен или не, твоята роля, Бенчев, свърши.

Друг път внимавай кого каниш на гости.

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Познахме! Вижте как Митьо Очите отведе журналистите право при президента Радев!

  1. Време е всички българи да станем и застанем със президента си в предната редица, и да унищожим тези мерзавци от ГЕРБ, от Бойко Борисов до всичките му министри – кръвожадни, крадливи, безсрамни, безсъвестните същества. Достатъчно сме немарили и сме ги търпяли. Да се вдигнем всички до един за свободата си.

  2. Митъо Очите от много години все го съди гербаджиските прокурори и все неосъден и живота си живее. Найстина ГЕРБ ИЗПОЛЗВА МУТРИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ И РЕКЕТ. БУРГАС ГЕРБ Е НА ВЛАСТ 20 Г. МОЖЕ БИ С ПОМОЩА НА МИТЪО ОЧ. И МУТР.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *