Политиците ги чака нещо СТРАШНО! Вижте КАКВО е то!

България отблизо

Валери Симеонов очевидно беше притиснат да си подаде оставката. И тепърва ще бъде притискан оттук нататък, за да изчезне напълно от политиката.

Но този, който го принуди съвсем не бе неговият шеф Борисов. Вождът на ГЕРБ си кротуваше и пазеше всячески Симеонов, защото знаеше, че без него мизерната правителствена коалиция ще се „счупи“.

Принудиха го, естествено, протестите. А оттук нататък ще го подхванат хората извън парламента.

„При съставянето на правителството, единствено ние предупредихме, че човек с такъв манталитет няма място във властта“. Да влачиш възрастни женици по границата, не е повод да станеш член на кабинет“.

Това заяви Румен Петков, председател на партия „АБВ“, цитиран от агенция Блиц.

„Валери Симеонов е срам за българската политика. Такива хора не трябва да имат достъп не само, до което и да е българско правителство. те не трябва да присъстват въобще в политиката“, бе категоричен Румен Петков.

„Жалко за времето, през което този човек демонстрираше пред нашата общественост, че да си нагъл, арогантен, циник и вандал е повод да станеш член на правителство“, допълни Петков.

Но България победи. Моралът победи. И сега голямото ни задължение е да налагаме и отстояваме начин на поведение в държавата, който да кореспондира пряко с почтеността, честността и да е в полза на българските граждани. Затова сме длъжни да изхвърляме от политиката такива като Валери Симеонов“, завърши председателят на „АБВ“.

Румен Петков може да има много кусури, но в случая  е прав. Такива наглеци като Валери Симеонов, Антон Тодоров, Тома Биков и техния шеф Борисов, трябва да бъдат подлагани на безмилостен остракизъм.  Защото България трябва да се отърве от разбойническия и вандалски начин на правене на политика. И на управление на държавата.

България трябва да се раздели завинаги с манипулациите в политиката, с безочието и бездарието, с нечестните игрички и липсата на всякакъв морал.

Защото ако не го направят политиците, ще го направи народът. И тогава тежко и горко на така наречената политическа класа. Защото тя неминуемо ще изчезне.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Политиците ги чака нещо СТРАШНО! Вижте КАКВО е то!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *