Политолог обяви сензационно: Борисов показа вече кой е силният!

България отблизо

Политиката е игра с много голям залог и ако Мая Манолова разгърне този тип кампания, който е бил анонсиран снощи – базирана на граждански движения, каузи и подкрепа от различни части от спектъра – евентуална подкрепа на БСП за нея ще бъде разказана като „още една от подкрепите“.

Това заяви пред БНР политологът Първан Симеонов, цитиран от  epicenter.bg.

По повод включването на Мая Манолова в предизборната кампания за кмет на София, политологът посочи, че това ще се отрази на резултатите, но „Борисов показа вече кой е силният“. Също както няма да му липсва Цветан Цветанов, така няма да му липсва и Мая Манолова.

„А и повечето играчи в ГЕРБ са се ориентирали към кой полюс на магнита да сочат…Защото понякога имиджът е по-важен от структурите, от прагматизма, от занаятчийството. Може да се окаже, че Борисов в джипа носи повече от обиколките на Цветанов и новата кандидатура на Манолова“, допълни той – „Борисов е здраво стъпил на земята, докато една от големите грешки на Цветанов бе, че в един момент малко загуби връзка със земята и с общественото мнение и се поувлече“.

„Що се отнася до БСП, каквото сме си говорили в ефира на „Хоризонт“, това се случва. Опитват се повторят формулата „Радев“, защото са разбрали грешката си от евроизборите…Хората се ядосват на ремонтите в София, но не виждам да са разлюбили докрай г-жа Фандъкова. Миналия път БСП загуби толкова мощно, че вече няма накъде да ходи“, каза още политологът, цитиран от Епицентър.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *