Политоложка: Президентът Радев е виновен за провала на ГЕРБ! Ето за какво му размаха пръст!

България отблизо

Президентът Румен Радев влезе в капана на търсената нова конфронтация между ГЕРБ и БСП.

Това каза политологът доц. Румяна Коларова. Според нея е абсолютно неадекватно както политически, така и научно, сегашната политическа система да се определя като недемократична, а режимът като авторитарен.  „Това обаче е стилът и патосът на основните противници на управляващите. Ясно е, че този патос беше свързан с очакването за предсрочни парламентарни избори.

Премиерът Бойко Борисов категорично заяви, че няма да има предсрочни избори, защото няма системни предпоставки за това. Убедена съм, че управляващите ще направят всичко възможно да няма предсрочен вот. Това изпуска въздуха на техните опоненти, които са като в безвъздушно пространство, защото до момента сякаш всичко беше фокусирано върху очакването, че на Борисов няма да му издържат нервите и отново ще има предсрочни избори“, обясни доц. Коларова.  „Търси се нов вид конфронтация и президентът Румен Радев влезе в този капан“, добави политологът.

„Това няма да урони имиджа му, но ще пострада президентската институция“, обясни тя.  Според анализатори и политици, увлечени от радикалната стратегия, ГЕРБ си отива, припомни Коларова, като уточни, че те предвиждат за партията съдбата, която сполетя две от политическите алтернативи на БСП – СДС и НДСВ, които залязоха от политическия хоризонт.  Но според нея големият проблем на политическата сцена у нас е изчезването и появяването на дясното.  „То създава у левицата чувството, че тя е вечна, а срещу тях има някаква неустойчивост и ненадеждна политическа класа, която може да бъде подменяна“, добави политологът. По думите й ГЕРБ, и като партия, и като управление, показва много по-голяма устойчивост, отколкото НДСВ и СДС.

От нас само един въпрос:

Колко ви плащат за тези „велики“ изводи, г-жо, Коларова и самият факт, че бяхте в екипа на Плевнелиев, не ви ли прави пристрастна?

Tagged

5 thoughts on “Политоложка: Президентът Радев е виновен за провала на ГЕРБ! Ето за какво му размаха пръст!

  1. НА ТАЗИ КАТО МЕН ВЕЧЕ ИЗКУФЯЛА ГОСПОЖА ИСКАМ ДА КАЖА ЧЕ НЕ Е ПРАВА СЪС ПОДНЕСЕНОТО И ПЛАТЕНО МНЕНИЕ КАТО ИНТЕРВЮ ,А ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ЧЕ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАСКИ НАРОД ИМ Е ОМРЪЗНАЛ ТОЗИ ПРЕХВАЛЕН ПОЖАРНИКАР ДА ГИ МЪЧИ И ГИ ДЪРЖИ БЕДНИ И ГЛАДНИ ДО КАТО ТОЙ ЦАРУВА !!!ПРОСТО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГО БЪДЕ ТОЙ И КРАДЛИВАТА МУ ПАСМИНА !!!!

  2. КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ ТЪПА ОВЦА.ГЕРБ ПРОТИВНО НА НАРОДА МОЖЕ ДА ЗАДЪРЖИ ВЛАСТТА,ЗАЩОТО ИМА ОЩЕ ЗА КРАДЕНЕ,НО ДА ПОМИСЛЯТ КАК
    ЩЕ СИ ОТИДАТ НЯКОГА.

  3. ЛЕЛИЧКО, АМА МНОГО ТИ ЛИЧИ БЕ, МИЛАТА, КОЛКО МНОГО ТИ СЕ ИСКА ПАК ДА СЕ НАВРЕШ НА НЯКОЯ СЛАДКА СЛУЖБИЦА, ПЪК МАКАР И С ЦЕНАТА НА ЗЛОБНИТЕ ТИ ПРИКАЗКИ И ПЛЮНКИ, КОИТО НЕ СКЪПИШ КЪМ ЕДИН ОТ ДОСТОЙНИТЕ ХОРА, ПОЯВИЛ СЕ В НАШЕТО ГАДНО ПОЛИТИЧЕСКО БЛАТО. МНОГО СИ НЕЧИСТОПЛЪТНА МА КАКО, МНОГО ! АМА ТАКА Е , КАТО НЕ МОЖЕШ ДРУГО – ПЛЮЙ, ХРАЧИ, СЪСКАЙ – ВСЕ ЩЕ ТЕ ЗАБЕЛЕЖИ НЯКОЙ!

  4. Тая госпожа как е станала политолог при това доцент и преподавател на студенти след като в днешната власт не вижда авторитаризъм ,след като един единствен човек в държавата решава всички спорни а и безспорни въпроси – аз реших,аз дадох,аз,аз…явно понятията са й сбъркани или просто срещу известна сума преобръща научните тези,а това ли е нейната демокрация да плюе опонентите си как не я чух да каже една положителна дума за Президента Радев,дори само това че назовава нещата с истинските им имена или просто каза,че царят е гол или това най-много я дразни.

  5. Аман от продажни каки и батковци , които докато са във властта са слепи и глухи по ниски от тревата, по тихи от водата за всякакъв род проблеми, а когато им вземат хранилката стават борци за справедливост.Смешници хората не са толкова глупави .Срам ме е от вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *