Политолозите категорични: Слави Трифонов ще бъде фактор в политиката!

България отблизо

Слави Трифонов ще бъде фактор в обществено-политическите процеси на страната, когато се включи в политиката. Това заяви по Нова телевизия политологът Първан Симеонов.

Смятам, че битката в София ще бъде най-политическа. Освен това в столицата се оформиха два отбора – отборът на промяната и отборът на статуквото. В последно време обаче т.нар. отбор на промяната яде доста бой.

По думите му чрез Криско в Инициативния комитет Мая Манолова отправя директен апел към най-младите да гласуват за нея. Относно скандала покрай БНР Симеонов посочи, че това не са приятни неща, които разделят политическия свят у нас.

,Всичко е въпрос на тактика и е трудно да се каже кой ще спечели. Факт е, че предизборната кампания започна отдавна и отдавна се разбра, че ще има сериозна битка. По този начин София се превърна в поле за изява и на национално ниво, нищо че става въпрос само за един град“, коментира социологът Анастас Стефанов.

,,Казусът с БНР наистина е доста неприятен, особено за властта, защото така е принудена да влиза в обяснителен режим“, каза в заключение Стефанов./Източник frognews/

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *