Пророчицата Стоянка: В България се случва нещо страшно, но властта крие кошмарната тайна

България отблизо

В България непрекъснато изчезват хора. Никой не знае за това, а само близките им.

Това заяви пророчицата от Димитровград Стоянка Митева, която само преди седмица предвиди оставки в кабинета и те вече са факт.

В интервю за сайта „Фрогнюз“ димитровградчанката за пръв път вдигна завесата и за мистериозното изчезване на хора, които сякаш се разтапят в нищото и никой не може да ги открие. Само  роднините им ги издирват с месеци и с години, а държавата нехае за случващото се. И не дава никаква гласност, за да не се създава паника.

Някои от изчезналите са се удавили, други просто са избягали някъде извън страната, без да кажат на никого. Обаче голяма част от тях са  физически ликвидирани, а труповете им грижливо прикрити.

В България за смешни пари се непрекъснато се поръчват пребивания, изнасилвания, обири и даже убийства. Полицията не може да се справи и да разкрие извършителите, затова и повечето случаи се крият,  не се огласяват в медиите, на на роднините се казва, че тече разследване. Много често никой нищо не разследва, особено ако изчезналият е от бедно семейство и не е особено известен.  Близките чакат напразно някакви резултати, пишат писма до по-горни инстанции, но получават отговор – работи се по въпроса. Някои отиват и при медиите с поредната загадъчна история, но журналистите не смеят да пишат, защото трябва да направят разследване, а не могат. И защото им е казано непотвърдена от полицията информация да не се разпространява. Роднините изгубват всякаква надежда и  като няма къде да се оплачат, отиват при екстрасенси, гадатели. Голяма част от тези „магове“  нямат истински способности и само заблуждават нещастните  хора, като взимат и последната им стотинка, призна Стоянка.

Така хиляди българи просто изчезват и не се води никаква статистика за тях. От МВР твърдят, че са се справили с престъпността и не искат висящи и неразрешени случаи. Никой не се заема с тях, или ако се заеме, бързо потъват по папките. И се забравят. А цифрата на безследно изчезналите непрекъснато се увеличава, но обществеността не знае нищо.

У нас нещата са много тежки, но хората не се вдигат на бунт, защото са уплашени, защото са финансово загробени от работодателите си, или от банки и фирми за бързи кредити, а много от тях са и болни.

При мен непрекъснато идват  млади българи, които би трябвало да кипят и да горят от ентусиазъм и енергия, защото са между 20 и 30 години. Но те се държат като старци, енергията им е изпита, нямат работа, имат проблеми в личния си живот, родителите им са в чужбина, те не виждат перспектива, нямат за какво да се хванат, нямат работа, депресират се, отчаяни са и се разболяват.

Когато едно управление е болно, боледува цялата  нация. Млади, стари, без значение.

Митева отново заяви, че идва краят на агонията и през есента правителството ще подаде оставка.

Преди това обаче ще има знакови убийства, уволнения на министри и големи трусове във властта.

След което Борисов и ГЕРБ никога повече няма да ни управляват еднолично.

Ха, дано!

 

Tagged

3 thoughts on “Пророчицата Стоянка: В България се случва нещо страшно, но властта крие кошмарната тайна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *