Пълно падение! Чалгаджийка смачка в чаршафите Вапцаров! Вижте безумното ВИДЕО:

България отблизо

Попфолк певицата Антонина се изгаври с българската публика и изпя стихове на Вапцаров на фона на мазен кючек.

Явно дамата я е окъсала откъм текстове, или е решила на гърба на един от най-обичаните поети да направи провокативна песен с още по-провокативно заглавие „Табу“.

На всичкото отгоре с „парчето“ е отправен и поздрав към министъра на културата!

Взрив от унищожителни коментари засипаха Антонина в мрежата.

В сутрешния блок на Bulgaria ON AIR тя обясни, че не вижда нищо лошо в новата си песен и не се притеснява, че е взаимствала текста, тъй като много малко хора всъщност са разпознали стиховете на Вапцаров в песента. Феновете ми всъщност не го знаят този текст. Не го свързват с поета.

На въпроса защо пее полугола, защо се кълчи и прави еротични движения върху тялото на гол мъж,  Антонина заяви, че няма нищо пошло в това. Жанрът бил такъв. Облеклото задължително фриволно, а голият мачо е за онагледяване на текста.

„Понякога ще идвам в съня ти… „. Кой го знае това стихотворение? И къде пише, че е забранено да се ползва? – избухна фолкаджийката. А аз си правя и шега. „Понякога ще идвам в съня ти..но добавям  и „понякога ще идвам на матура“ “ Проектът „Табу“ може да се приеме и като  своеобразна матура към целия ни фолк жанр, към всичко, което направихме през годините.

Както всеки на изпит,  сам сяда на чина и поднася своите виждания и разсъждения пред  комисията, така и призовавам всеки да си отговори на въпросите, които поставя песента ми, нагло заяви фолкаджийката.

Да вземеш стихотворението, което Вапцаров е писал с толкова любов до жена си, часове преди да го разстрелят, е буквално мародерство.

Това е неговото лично и искрено сбогуване с любимата. Последният му вопъл към нея.

И изведнъж една певица решава да се прочуе, кълчейки бедра и галейки многозначително микрофона и търкайки се в гол мъжага.

Светотатство!

Скоро може да видим и „Майце си“ на Ботев, „Хайдушки песни“ на Яворов /нали все пак са песни/, „Зимни вечери“ на Смирненски /нали става дума за вечери/ и всичко това на фона на кючеци и мазна чалга.

А защо не и химна?

У нас не остана нищо свято.

Къде е СЕМ?

Впрочем вижте клипа и сами си отговорете:

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *