Първа реакция на ГЕРБ след вчерашния бой! Пуснаха Главчев в атака, останалите се снишават

България отблизо

Показали сме, че в доста от случаите сме опровергавали социологическите прогнози. Няма причина и този път да го направим. Това заяви депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев.  

„Как да не се случи след този форум на БСП? Занимаваха се само с ГЕРБ! Това бе един рецитал на дуета Нинова-Йончева. Те нямат каква политика да предложат”, добави той пред Нова телевизия.

„БСП се движат с едно закъснение от 2 години. Напоследък мантрите им са едни и същи. Не мисля, че ни дишат във врата. Те вече атакуват и трите власти. Нашата защита е това, което вършим. И оценката на избирателите. Ние няма от какво да се защитаваме.   Няма какви изненади да очаквате от ГЕРБ. Винаги сме казвали, че работим за гражданите и това си личи. Допускали сме и грешки и усилията ни ще бъдат насочени към премахването им”, заяви Главчев.

Що се отнася до срещата на ГЕРБ, която се проведе миналата седмица в НДК и обръщението на лидера на партията Бойко Борисов, Главчев заяви, че в речта на премиера не е имало елемент на скарване, по-скоро надъхване. „Преди състезание финалният спринт е най-важен. Но ние се движим с едно равномерно темпо”, обясни депутатът.

Очаквахме реакции от Борисов и Цветанов.

Появи се разжалваният от БСП заради гафовете си бивш председател на НС – Главчев.

Когато отсреща ти говорят за мафия и за босове, не върви да се оправдаваш с избирателите и че работиш за гражданите.

Не беше оборена нито една дума, нито едно твърдение.

Което означава, че ГЕРБ или са съгласни с изреченото вчера, или треперят от страх какво разследване ще покаже Елена Йончева тази седмица.

Или че „мозъчният тръст“ цяла нощ е мислил ответен удар, но още не го е измислил.

Колкото до оценката на избирателите, тя може да се прочете ясно в социалните мрежи и социологическите проучвания. А те сочат крах на ГЕРБ.

Дори в купените.

loading...

Tagged

2 thoughts on “Първа реакция на ГЕРБ след вчерашния бой! Пуснаха Главчев в атака, останалите се снишават

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *