Разклати се и столът на Каракачанов! Изплуваха нови грозни далавери с паспортите! Ето на кого са давани /СКАНДАЛНИ ДОКУМЕНТИ/

България отблизо

Молби на хора с непривични имена, но с „българско самосъзнание“ изплуваха от мътилката с раздаваните паспорти от ведомството, подчинено на Каракачанов.

Документите бяха публикувани в сайта би.нюз, а останалите медии се направиха, че не ги виждат. Така осигуриха комфорт на стожера на управленската коалиция, за да не се разклати случайно правителството.

Единствено от сайта продължиха темата.

“ След публикуваните документи агент Иван побесня! Същия започна да ръси лъжи снощи при Ризова, а тя не посмя да зададе нито един нормален въпрос, камо ли да покаже списъците на така наречените македончета с имена Исмет, Ахмет, Мустафа, Мехмед, на които доносникът от ДС е съдействал да получат българско гражданство и български паспорт.

Както вече писахме голяма част от така наречените македончета са със сериозни криминални досиета, а някои от тях дори
излежават присъди, но това не пречи на шкмбе войводата чрез протежета- адвокати да ги снабдят с български паспорти.

Голяма част от тези македончета днес са с постоянен адрес на живеене на ул.“ Пиротска“ № 5, където се помещава и офиса на доносникът от ДС Иван. Едва ли е нужно да ви подсещаме, че от тези така наречени македончета няма и следа, но същите успешно извършват криминални престъпления в цяла Европа, а агент Иван харчи милионите евра получени като награда за предателството на народа си и родината си.“

Доста силни думи, които няма да коментираме.

Но все пак, като сайт с име ИСТИНАТА не можем да не попитаме защо няма реакция от страна на Каракачанов.

Всеки нормален политик при изкарването на такива документи е длъжен да отговори!

Виновен, или невинен, обществеността трябва да знае.

Вместо това слушаме изказвания за армията, за НАТО, за патриотизма, за стабилността на правителството, само не и за новите българи, получили паспорти, понеже се чувствали с българско самосъзнание.

Каракачанов, защо мълчиш?

Мълчанието е злато, но в случая нещо съвсем друго.

Вижте всички документи ТУК и преценете нужен ли е отговор!

Tagged

3 thoughts on “Разклати се и столът на Каракачанов! Изплуваха нови грозни далавери с паспортите! Ето на кого са давани /СКАНДАЛНИ ДОКУМЕНТИ/

  1. Това, че имената нахората, които искат нащ паспорт да са мюсюлмански не значи, че не са българи. Има около 500 000 бългрски говорещи (на съответния местен диалект) мюсюлмани в Македония, Албания, Косово, Сърбия, особено в Гърция и в Турция. ТОВА, ЧЕ НИЕ СМЕ ПРАВОСЛАВНИ, А ТЕ МЮСЮЛМАНИ НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ!
    Има нещо обаче много странно:
    1. Акция в Сърбия от страна на днешния Мин. председател, българските мюсюлмани в южните части на Косово (горани), максово да ги приканват да живеят в Сърбия и северните части на Косово.
    2. Много засилена акция на днешния Султан, мюсюлманите на балканския полуостров да се пишат турци. За това писаха напоследък м чного сръбски, босненски и гръцки сайтове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *