Румен Овчаров ТВЪРДО: Идват СТРАШНИ дни! Борисов ПОТЪВА в НЕБИТИЕТО!

България отблизо

Имам сериозни очаквания, че както се развиват политическите събития напоследък, разкритията на Елена Йончева ще бъдат шокиращи. И за управлението ще настъпят страшни дни.

Това заяви вчера, в своя индиректен стил, бившият министър на енергетиката Румен Овчаров.

Румен Овчаров посочи още, че очаква от БСП и нейната „Визия за България“ твърда заявка, че партията ще работи за бързо развитие на икономиката и повишаване жизнения стандарт на хората. Защото положението в страната, в икономическо и политическо отношение, вече става все по-нетърпимо.

Енергийният експерт добави, че ако социалистите победят на евровота, то ще се наложи по всички правила на играта, да бъдат проведени предсрочни парламентарни избори. Понеже евентуалната победа ще означава, че ГЕРБ вече нямат достатъчна подкрепа сред българските избиратели, за да управляват страната.

Овчаров подчерта, че ако възникне ситуация за организиране на предсрочни избори, то страната ще е достатъчно добре подготвена, така че номерата на Цветанов повече няма да минават. И вотът на едни предсрочни парламентарни избори може да се окаже относително честен.

Румен Овчаров припомни, че лично президентът Радев се е захванал с мъртвите души, които в избирателните списъци са около 800 хиляди души. И ако тези „избиратели“ бъдат премахнати от списъците, и ако повече от половината гласоподаватели отидат до урните, то в такъв случай корпоративния вот и малцинствените гласове няма да повлияят съществено на резултатите от изборите.

Сериозна гаранция, че евентуални предсрочни изборите този път няма да бъдат манипулирани, според експерта, е и присъствието в парламента на такива депутати като Елена Йончева, проф. Иво Христов, Александър Симов и доста други, които ще работят всеотдайно за минимизиране на герберските манипулации.

А при сегашните нагласи на избирателите в българското общество, неманипулираните избори ще означават пълен и тотален разгром на Борисовата партийка ГЕРБ. Не за друго, а понеже и с манипулациите, които те правят, пак не могат да закърпят двадесетина процента. Точно затова, БСП вече надмина герберите, въпреки че сред хората все още преобладават негативните нагласи и очаквания от едно евентуално управление на социалистите.

Ръководството на партията трябва да е наясно с това. И трябва да отправи ясно послание. Бързо възраждане на икономиката. Повече държавни инвестиции и повече държава в икономиката. И вследствие на това, подобряване жизнения стандарт на населението.

И другото, още по-важно нещо, което трябва да направи ръководството на столетницата, е да реализира на практика тези послания. На всяка цена. Защото провалът на едно ново управление на БСП, не вещае нищо добро за бъдещето на България.

Така че, ако ръководството има намерение да се бори за предизвикване на предсрочни избори и изгонването на ГЕРБ от властта, то трябва да е наясно, че е необходимо да работи за добруването на всички хора в България. Иначе няма смисъл от избори, обобщава енергийният експерт.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Румен Овчаров ТВЪРДО: Идват СТРАШНИ дни! Борисов ПОТЪВА в НЕБИТИЕТО!

  1. Тъка, значи „слезте от стола вие, да се качим ние“! За Народа обаче нещата стоят в друга светлина, или казано просташки „нов бардак със старите к-ви не се прави!“ А къде е новият ешалон политици? Все още не са се дипломирали синчетата ! Настоящето и бъдещото за България е страшно. Ген. Радев изпусна момента да разпусне Парламента и „паразитите се окопават дълбоко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *