Румен Петков: Защо анализаторите не питат откъде са парите, а издирват фотографа? Фотографът е мома!

България отблизо
Момичетата, които са направили документите, могат да грабнат „Пулицър”. Да, момичета са направили документите. Аз нямам никакви съмнения в ориентацията на министър-председателя. За да има възможност някой да го снима, той трябва да е изгонил момчетата.

Изключвам да е човек от службите, това са хора, които са форматирани да служат на държавата. За него животът на обекта е по-важен от неговия личен живот, той няма друго възпитание. Сегашното посегателство върху НСО е поредния изблик на безсилие и раздробяване на служби, от които нищо няма да последва.

Така Румен Петков коментира снимките с Бойко Борисов в Телевизия 7/8.

Смразяващо са тълкуванията, които слушаме, защото ние виждаме, в спалнята на премиера, в която без човек да се напъва, може да види, че има милион евра. Гледам, загрижени анализатори, които не питат откъде са парите, не питат откъде са кюлчетата злато, не питат защо нашите служби не разследват откъде са дошли, защото е световна практика купюри от 500 евро да се следят като движение, световна практика е златните кюлчета да се следят като движение. Нашите анализатори, включително институциите не се безпокоят за парите, а се безпокоят, че премиерът е Баце Нанг, каза още той.

Tagged

1 thought on “Румен Петков: Защо анализаторите не питат откъде са парите, а издирват фотографа? Фотографът е мома!

  1. Ясно, че парите са от престъпна дейност, затова не питат. Докато спи блаженно, гол, след уморителен труд, може да му се случат много лоши неща. Вероятно фотографката е далече извън обсега му на отмъщение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *