Румен Радев закова: България няма нужда от самохвалство, а от бързи и точни действия!

България отблизо
Ролята на премиера е да осигурява по-добър живот, да се бори с бедността, и да спре геноцида над пенсионерите.
Това заяви в Гълъбово президентът Румен Радев, относно възникналото напрежение между институциите, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 
По думите му има много тежки проблеми, които искат незабавни решения и силни действия от страна на държавата, а не интриги.
„Необяснимо и недопустимо обаче е нахвърлянето на премиера на президентската институция без повод и с измислени доводи. Притеснително за всички ни е, че премиерът очевидно губи самообладание“, посочи още Румен Радев.
„Началникът на НСО получи добро предложение за работа и аз не мога да го задържа“, заяви Румен Радев. По думите му ген. Данчо Дяков е стойностен човек и професионалист.

Държавният глава повтори, че решаването на тежките проблеми, пред които е изправена най-бедната държава в ЕС, изисква силно лидерство и реални действия, а не самохвалство и скалъпени интриги с цел бягство от отговорност.

В отговор на въпрос за изнесената информация за силното замърсяване на въздуха в град Гълъбово президентът заяви, че това системно обгазяване означава или че държавата е слаба и не може да изпълни контролните си функции, или зависимост от частни корпоративни интереси.

istinata.net

Tagged

1 thought on “Румен Радев закова: България няма нужда от самохвалство, а от бързи и точни действия!

  1. Еее,един по читав човек да се появи и ще го изядат,ей ,мръсни долни душици,ей .Щом някой не е с тях(като тях)се започва– тоя е такъв,онакъв,жена му е такава,онакава….бре гадове долни– един ден ще си платите и вие МАРОДЕРИ–от ГЕРБ!Ще си платите,но разболяхте,убихте духа и здравето на НАРОДА.Абе политици български бе,това е България бе– вашата родина,вашите бащи и майки.Това,което причинявате на собствения си народ,не го е правил- ни византиец,ни турчин,ни немец,ни руснак….Проклети ще сте и вие и поколението ви….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *