Русия ПРЕДУПРЕДИ: Флотът на САЩ ще бъде УНИЩОЖЕН без остатък!

Свят

Главният редактор на списание „Национална отбрана“ Игор Коротченко заяви, цитиран от politpuzzle.ru, че Руската федерация е предприела необходимите действия, за да унищожи без остатък всички американски кораби в Азовско и Черно море, ако те се превърнат в заплаха за Русия.

Москва вече е взела категорично решение да ликвидира и всички украински кораби в акваторията на Азовско и Черно море, в случай, че те започнат враждебни действия срещу Руската федерация.

Припомняме, че преди няколко дни, Кремъл забрани на САЩ и Украйна да провеждат военни учения във водите на Азовско и Черно море.

Игор Коротченко предупреди, че всяко военно действие на американските кораби ще бъде фиксирано на секундата. И ще получи адекватен отговор.

Според руския експерт, военната помощ, която Вашингтон оказва на киевския режим, само налива масло в огъня. И конфликтът в Донбас вместо да бъде приключен, се разгаря с нова сила и отнася живота на стотици невинни жители на двете донбаски републики.

Москва ясно разбира, продължава Коротченко, че САЩ не са променили курса си спрямо Украйна. Те няма да влагат пари в икономиката на Украйна. Но укрепване военния потенциал на Киев, ще бъде най-важната им задача. По простата причина, че за тях е важно да продължат да използват Украйна като плацдарм за нападение срещу Русия.

Имайки предвид тази заплаха, Москва на свой ред ще отвърне много твърдо и категорично. Тя ще разгърне и подготви за действие своите мощни крайбрежни, противокорабни системи „Бал“ и „Бастион“. И по този начин, абсолютно всяка цел в акваторията на Азовско и Черно море, която започне военни действия срещу Русия, ще бъде унищожена.

Специалистът обобщи, че конфликтът в Донбас ще продължава да се затяга. Че Украйна няма да промени антируския вектор в своята политика и заради това, Москва трябва да предприеме по-решителни действия по отношение признаването и защитата на Донецката и Луганската народни републики.

От тези думи на военния експерт става ясно, че времето на дипломацията вече е отминало. И че сега най-важни са решителните действия, които имат за цел да пресекат всяка военна активност на НАТО и неговите сателити, около границите на Руската федерация.

Неслучайно, руският президент Владимир Путин, от Валдайския научно-технически форум, също предупреди Вашингтон, че ако Белият дом продължава агресията си срещу РФ, то Русия ще унищожи не само корабите на САЩ. Въоръжените сили на Руската федерация ще нанесат своя удар право в сърцето на Съединените щати и ще ликвидират веднъж завинаги това либерално-глобалистично гнездо на осите.

А дали ядрените ракети на янките ще успеят да стигнат до територията на Русия е голям въпрос. Защото Москва и цяла Русия са защитени от непробиваем противоядрен щит. Защото руските средства за радиоелектронна борба ще парализират бойната техника на САЩ, която е в близост до границите на Русия. А орбиталните спътници на руските Въздушно-космически сили ще засекат и парализират устройствата за изстрелване на американските ракети още щом решат да започнат разгръщане за нанасяне на ядрен удар.

Така че, от цялото това щатско напъване, ще пострадат отново янките. И е възможно, те повече никога да не успеят да се възстановят от пораженията, които Руската федерация ще им нанесе, ако решат да нападнат Русия.

Автор Иво Македонски, istinata.net   

Tagged

5 thoughts on “Русия ПРЕДУПРЕДИ: Флотът на САЩ ще бъде УНИЩОЖЕН без остатък!

  1. Провокация с изстрелване на ракета към Русия може да осъществи и някоя американска база на наша територия. Колко му е! Нали подлогата на НАТО, Румен Радев, подписа Варшавската декларация, в която обявява „Русия за враг на България“, Щатите с основание могат да се възползват от това. Считайте, че България ще бъде изпепелена.

    1. Абе брато ти не си в ред май че Какъв Румен Радев те гони бе бавноразвиващият се цвъки лайното каза че Русия е враг на България и нато .Аман от неграмотни ненормалници на този свят .И ти си един от тях ,ти не стига че си неграмотен ами и отгоре на всичкото си и провокатор пускащ лъжливи новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *