Рязък завой в резултатите от гласуването: Ето какво се случва!

България отблизо

Инфарктното заседание на висшето ръководство на БСП води до драматичен обрат. 

Както ви информирахме преди, Станишев е вкаран в листата, въпреки че първоначално намеренията на ръководството бяха други. Резултатите сочат, че лидерът на ПЕС е пети.

Втори в листата е Петър Витанов, трета е Цветелинка Петкова. Четвърти е съветникът на президента Румен Радев – Иво Христов. Шести в листата е Иван Кръстев, седма е Деница Златева, която първоначално беше поставена втора, осми е депутатът Румен Гечев.

Пленумът на БСП продължи над 8 часа. Рано тази сутрин Изпълнителното бюро на партията предложи готов списък с имена за гласуване, в които не присъстваше името на Сергей Станишев, а началникът на кабинета на президента – Иво Христов  бе на 4-то място./Блиц/

Но…гласуването от делегатите на Пленума промени изцяло първоначалното подреждане на евролистата. И това е добре, защото вместо ръководството да определя, както е при ГЕРБ или още по-зле, да определя само един човек, както е пхри ГЕРБ, сега резултатите бяха определени от мнозинството социалисти, взели участие в пленума. И така трябва да бъде, защото това е демокрацията.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *