САЩ признаха грандиозно ПОРАЖЕНИЕ: Вече се въоръжават с…Вижте с какво!

Свят

Американското издание National Interest съобщи за плановете на армията на Съединените щати да започне производство на руско оръжие.

Според американското издание, цитирано от 5-tv.ru, командването на силите за специални операции вече е предложило солидни грантове, на тези компании, които могат да произведат копия на руските оръжия. Още по-големи грантове се предлагали на тези, които могат поне малко да  подобрят тези оръжия.

Трябва да отбележим, че в техническото задание на командването на американските сили за специални операции, било посочено, че съответните компании, които искат да са потенциални производители, трябвало сами да се сдобият с всички необходими им чертежи, за серийно производство на руските въоръжения.

Американската армия заявявала, че няма да оказва никаква помощ на компаниите по този въпрос.

При това, главното изискване на договора било, че самото производство на копията на руските оръжия, трябвало да става при строго спазване на секретността, и само на територията на Съединените щати. Затова, до такова секретно производство на копия на руски оръжия, трябвало да се допускат само американски граждани.

Авторите на статията допълват, че производството на копия на руските автомати „Калашников“ и на две руски скорострелни картечници, ще бъде само началото. А в последствие към тях ще се добавят и други видове от най-добрите образци на руското оръжие.

Но такова нещо не се нарича по никакъв друг начин, освен „кражба“!

За никого не е тайна, че американците отдавна завиждат на невероятния бум, който руските инженери и оръжейни специалисти успяха да осъществят в сферата на военното дело и по-специално при производството на оръжия.

Русия остави янките далеч зад себе си, най-напред в противовъздушната отбрана, където руските зенитно-ракетни комплекси С-400 и С-500 правят от всяка страна непревзимаема крепост. Неслучайно Китай, Индия, Турция и Саудитска Арабия се надпреварват кой пръв да получи тези комплекси за отбраната на собствената си страна.

Невероятни и непостижими за янките са и руските средства за радиоелектронна борба. С едно от които бе парализиран и превърнат в къс старо желязо, гордият американски боен кораб „Доналд Кук“ в Черно море.

Русия е светлинни години по-напред от САЩ и в производството на свръхзвуковите оръжия, чиято скорост вече надминава 40 Маха. И е практически неуловима за каквато и да било американска противовъздушна отбрана.

Както всеки може да предположи, Руската федерация е практически без конкуренция и в сферата на космическите оръжия. Не напразно янките непрекъснато плачат, че Русия заплашвала да унищожи техните военни и граждански спътници, на които се гради цялата отбрана на „тази велика страна“. И не само отбраната, но и цялата гражданска дейност зависи от техните спътници в околоземна орбита. И ако те изчезнат, се сриват и компютрите, и всичко в Съединените щати.

Ето затова, след като янките разбраха, че не могат да изпреварят Русия в нито една от тези водещи в технологично отношение области, те решиха да започнат да копират руските оръжия.

Има само едно малко „но“. Трябва отнякъде да се снабдят с чертежите и техническите спецификации на тези оръжия. И хитрите цереушници вече действат в това направление. Наскоро чухме, че имало изтичане на информация в една от секретните руски оръжейни компании. Може би янките ще успеят да щипнат нещичко оттук-оттам.

Но руснаците вече знаят за техните намерения. И изтичането на информация ще става все по-малко. А руските оръжия все по-нови. Така че накрая янките трябва да вдигнат ръце и да се предадат на Русия. И да започнат да метат килимите в руските военни бази.

Друг изход не им остава.

Автор Иво Македонски, istinata.net   

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *