Сензационно! Владимир Путин ПРОГОНИ от властта, либералите , които… Вижте какво НАПРАВИ руският президент!

Свят

Президентът на Русия в най-скоро време ще излее гнева си върху главите на руските либерални западняци, които са се окопали във властта и влияят на политиката на Централната банка на Руската федерация.

Това заяви известният икономист и президент на консултантската компания „Неокон“, Михаил Хазин, цитиран от ИА Rex.

Той счита, че със своите последни икономически действия, те са нарушили важен принцип. Опитали са, да се намърдат в отношенията между народа и президента.

Втората им грешка била, че след като са поставили под свой неофициален контрол, голяма част от икономическия блок на правителството, заедно с Централната банка, са помислили, че могат да провеждат свои „реформи“, които да подриват доверието на хората в Русия към президента.

Вземайки антинародни решения, като повишаването възрастта за пенсиониране и други подобни, те се опитват да внушат на населението, че такива „решения“ са изгодни за Владимир Путин и той желае те да се въвеждат в икономиката на Русия. По този начин либералните поклонници на Запада искат да поставят руския президент под ударите на народното недоволство. И да спомогнат за свалянето на народния любимец Владимир Путин от властта.

При това Хазин подчертава, че либералните кланове в Русия са тясно свързани с онези глобални групировки в САЩ, които се опитват да издействат импийчмънт за Доналд Тръмп. И, според него, излиза, че същите хора, които в САЩ се опитват да свалят Тръмп, в Русия се мъчат да свалят от власт Владимир Путин.

Въпреки огромният стремеж на руските либерални кланове и западните глобалисти, не си струва да се очакват някакви бунтове, подобни на украинския майдан. И то по простата причина, че хората в Русия познават „бунтовниците“ от рода на Навални. И знаят, че тях въобще не ги интересува добруването на народа. Защото тяхната основна цел е да си получат доларовите грантове.

Затова провокаторите не могат да разчитат на благоволението на хората в Русия. Понеже руснаците са твърде добре запознати с тях още от 90-те години на миналия век. Когато се опитаха да разрушат руската икономика до основи и да разграбят набързо цялата страна.

И поради факта, че либералните кланове играят ролята на провокатори и служат на чужди господари, за Владимир Путин няма да е особено трудно да възприеме един по-твърд курс спрямо тях. А и самата логика на събитията скоро ще принуди руския президент да изчисти всички западняци от правителството и Централната банка.

Каква е тази „логика на събитията“, която ще принуди Путин да се освободи от либералните кланове?

Ами много просто. След като Владимир Путин направи и невъзможното, за да освободи страната от унищожителната власт на руските олигарси, сега трябва да бъде направена и следващата стъпка. Да бъдат неутрализирани онези хора в правителството и Централната банка на Русия, които вместо да защитават народа и родината си, служат на чужди интереси. Разбира се, под прикритието на някакви „неотложни необходимости“ от „спешни реформи“.

Само че тези реформи подкопават устоите на новата руска икономическа система. И по този начин подронват доверието на хората към техния президент.

Следователно, е необходимо бързо и безусловно, да се прекрати влиянието на либералните кланове в руското правителство и в руската икономика, ако хората в Русия, от администрацията на президента до правителството и обикновените граждани искат РФ да продължи да се развива не чрез свиване на заплати, увеличаване на данъци, галопиращи цени на стоки и други подобни “екстри“.

Които, между другото, се изсипаха с цялата си тежест върху нас.

Владимир Путин ще изкорени либералите от правителството на Русия, за да защити своя народ и своята родина от икономическия хаос, който техните псевдореформи и до ден днешен създават в България.

И само за четвърт век  направиха България най-бедната страна в Европа.

Защото до там води либералният капитализъм.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Сензационно! Владимир Путин ПРОГОНИ от властта, либералите , които… Вижте какво НАПРАВИ руският президент!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *