Скандал! Цацаров ще решава „нагъл“ ли е Цветанов

България отблизо

БСП направи нещо, което изненада ГЕРБ.

От централата изпратиха  сигнал до прокуратурата срещу зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Повод за сигнала  е изказване на бившия главен секретар на МВР Калин Георгиев, в което той се опита възхвали  пред медиите големия  приноса на Цветанов за разкриването и залавянето на бандата, известна под псевдонима   ”Наглите”.

Георгиев бодро и уверено призна: „Цветанов ме запозна с един вътрешен човек на „Наглите“ и оттам нещата започнаха да се разплитат.

„Питаме откъде, как, кога, защо и при какви обстоятелства се е случила тази среща и тома запознаване и как така  заместник-министър председателят и министър на вътрешните работи  е бил лично познат с  лице, което е работело за  „Наглите“ и е било вътрешен човек?“,  казаха  от червената централа. Оттам недоумяват каква е била връзката на Цветанов с престъпните групи и как така е запознал главния секретар на МВР с човек, който искал да „пропее“. За нас познанствата на втория човек от ГЕРБ с хора от ъндърграунта са доста необясними, да не кажем и съмнителни!

Социалистите ще внесат  и други сигнали в прокуратурата, в които описват и доказват сериозни и престъпни  корупционни практики в България.

На специална пресконференцията на  левицата бяха  представени  документи, които, според БСП, показват още една изкривена, престъпна и паралелната държава, в която живеем. Държава на измамите, на огромната корупция, на задкулисните сделки и далаверите на всички нива.

Оттогава ГЕРБ превзеха всички телевизии /не, че не са техни/ и започнаха лудо замазване на фактите.

В споровете се включи дори наказаната в ъгъла Десислава Атанасова и се наддае вой до небесата.

Впрегнати бяха социолози, политолози и всякакви слуги на властта да обясняват, че всичко е лъжа, а нас ни управляват най-честните хора на света и даже на планетата.

И като нищо ще излезе така.

Да подадеш сигнал за корупция при Цацаров е все едно да го хвърлиш в морето.

Досега има хиляди сигнали, започнали са стотици проверки и то срещу бивши министри и депутати и делата отиват някъде за доразглеждане и изясняване.

Някои вече отлежават с години.

А  въпросът „нагъл“ ли е Цветанов е толкова парещ картоф, че не знаем дали някой изобщо ще посмее да го пипне.

От страх да не изгори.

Страх тресе държавата, страх гърчи институциите, а ГЕРБ си прави каквото си поиска.

Дори ЕС ни казва през ден, че има корупция, но няма правосъдие, но няма кой да чуе.

Или не иска да чуе.

Керванът си върви, „наглите“ наглеят, а народът…

Къде си, народе?

Автор Станислава Славова , istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Скандал! Цацаров ще решава „нагъл“ ли е Цветанов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *