Стефан Гамизов обвини Делян Добрев, че работи тайно за друга партия! Вижте коя!

България отблизо
Делян Добрев подаде оставка много късно, защото се случва в момент, когато скандалите свързани със “семейните” бизнеси около него дават голямо предимство на Елена Йончева и БСП. Никой от хората като мен не искат БСП на власт, но точно такива като Делян Добрев правят това възможно да се случи.

Когато хората четат, че семейството му, в лицето на родителите му и кума му, е получило 100 милиона лева от обществени поръчки, а иначе той живял в апартамент на майка си срещу 1200 лева, трудно някой от четящите ще повярва, че това не е търговия с влияние или някаква друга форма на злоупотреба с политическо положение. Да, политиката е мръсна работа, ако се прави по мръсен начин.

 

Няма какво да се оплаква сега Делян Добрев, че се е оказал жертва на мръсната политика. Той е жертва на себе си и липсата на контрол върху себе си. И да попитам още нещо: Какво ще стане с всички назначени и контролирани лично от него хора в енергетиката, все дошли от района на Хасково?

Нямам илюзии, че ако те си тръгнат ще бъдат заменени с по-добри, а вярвам с още по-нагли хора, но все пак трябва да има надежда, че Москва няма да е наш господар завинаги.

Това каза СТефан Гамизов с апломб като вероятно искаше да каже, че той не е от опетнените и е чист. Но дали щеше да бъде такъв, ако имаше малко по-голям достъп до властта?!

Както виждаме, герберите започнаха сами да си вадят мръсното бельо от шкафа с тайните. Защото завистта, че другият е налапал повече, не им дава мира. И ги кара да се правят на „борци за правда“ като разкриват далаверите, в които може би и те са участвали по някакъв начин. Дори само с това, че са мълчали, докато се вихрят аферите с източване парите на България.

И сега се обвиняват кой работел за БСП и кой – не. А истината е, че тези хора не работят за никоя партия, а само за себе си. Те са членове на партия, само за да се облагодетелстват, да забогатеят, а какво ще стане с родината им, не ги засяга изобщо.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *