Стоян Мирчев взривяващо: „Титаникът“ на ГЕРБ почти е потънал. Виждаме финалните му вопли

България отблизо

ГЕРБ, в опит да се спасят, създават тоталитарна държава, в която силовите институции се използват за удар върху опонента. Те не се използват за разкриване на реални престъпления. 

Елена Йончева е репортер и разследващ журналист. Виждали сме я в най-критичните точки на планетата. През последните две години, с доказателства, показа проблема с граничната ограда, направи разкритието за урана във водата в Хасково, „кумгейт“ с Делян Добрев. Тя осъди Бойко Борисов и неговото голямо его не може да превъзмогне това, както и скандала с къщата му в Барселона.“ Това коментира пред БСТВ народният представител от ПГ на „БСП за България“ Стоян Мирчев, съобщиха от пресцентъра на НС на БСП.

Той добави, че на база всички тези проблеми, които Йончева е разкрила, идва и атаката заради къщата в Барселона. Народният представител обясни, че в началото на управлението на ГЕРБ сме били свидетели основно на пиар – как Борисов и Цветанов се борят с престъпността, докато сега сме свидетели на репресивен апарат, който мачка и запушва устата както на опозицията, така и на свободното слово.

„Тогава говорехме за пиар, докато сега спокойно можем да говорим за унищожаване на демокрацията„, посочи Мирчев. Народният представител от левицата добави, че никоя диктатура не се задържа дълго.

„Титаникът на ГЕРБ почти е потънал. Виждаме финалните му вопли с всички неволи, заради които страда и народът. Когато за 10 години не си се поучил от грешките си и продължаваш все по-нагло и безцеремонно с вредни решения, от това страда цялата държава. За съжаление тази катастрофа, която предстои за ГЕРБ, ще има отражение върху българския народ„, каза Мирчев.

„ДПС винаги са били скритият жокер и спасителен пояс на ГЕРБ в много ключови моменти. Но ситуацията около изтребителите, с така наречената „коалиция F-16″ я показа и наяве. Свидетели сме и на изказванията на лидера на ДПС, според който те не искат нови избори, а да се говори по нов начин за управляващата коалиция, в която да влиза и ДПС“, обясни народният представител от левицата.

Той каза, че ДПС явно са доволни от управлението на ГЕРБ, получават това, което искат и гласуват с тях в ключови и спасителни моменти за управляващите, а така показват на „патриотите“, че са заменими. Според Мирчев само второстепенни и треторазрядни играчи от ГЕРБ си отиват с прокламираното от тях поемане на отговорност, но големите фигури си стоят във властта.

Tagged

1 thought on “Стоян Мирчев взривяващо: „Титаникът“ на ГЕРБ почти е потънал. Виждаме финалните му вопли

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *