СТРАХОТНА сензация: Вижте какво направи РУМЕН РАДЕВ! Ще се СМАЕТЕ!

България отблизо

Само ден, след като хиляди се вдигнаха на протест срещу правителството „Борисов 3“, президентът Радев заяви от Карлово, че е длъжен да изразява притесненията и надеждите на своя народ.

„Протестите възвръщат достойнството на българите като граждани. Властта наказва гражданите за бедността. Гласът на гражданите, техните болки и тревоги, не са чути. Ако няма чуваемост, ако продължават изявления арогантни и цинични, закономерно е тези протести да продължат“, заяви в прав текст нашият президент.

Властта трябва да знае, че отказът от управление и бягството от управление поставя морална преграда пред амбицията да искаш властта отново.

Очаквам парламентът и правителството да посочат изход от тази ситуация”, подчерта държавният глава.

По този начин, президентът обяви, че правителството не трябва да си играе на оставки. А трябва да си замине, веднъж и завинаги.

В отговор на обвиненията на Борисовите пудели, че протестите били платени, Румен Радев посочи твърдо, , че „никой не може да изкара насила хората на улицата“.

В края на миналата седмица Радев отново атакува управляващите със свое обръщение, като в отговор беше обвинен, че подстрекава към събаряне на властовия ред. Как отговори той: „Обединител не мога да стана на неправдата, не мога да ставам обединител на политически партии, аз съм обединител на българския народ и съм длъжен да изразявам неговите притеснения и неговите надежди”.

Не е ли това думи на президентът, който наистина искахме да имаме? 

Нещо повече. С тези думи нашият Румен Радев застана твърдо и безапелационно на страната на протестиращия народ. И заяви недвусмислено, че подкрепя с цялата си душа гнева и протеста на българите.

И наистина, протестите връщат достойнството на българите. И дори много повече. Връщат значимостта на народа като фактор в политиката на България.

И именно това, категорично и недвусмислено, приветства нашият Румен Радев. 

Президентът отново посочи, че властта на Борисов е виновна за бедственото положение на хората. И за разразилите се протести.

Той заяви, че не друг, а пуделите на властта наказват хората, не чуват техния глас и се отнасят с арогантност и цинизъм към техните болки.

Президентът предупреди, че протестите ще продължат, заради пълната неадекватност на това „сбъркано управление“, както го определи много сполучливо и професор Маринов.

Ето така, нашият президент не избяга от своята отговорност. И въпреки че моментът е напрегнат и драматичен, или може би тъкмо за това, Румен Радев категорично застана на страната на българския народ.

И заяви, че протестите ще продължат, защото тази власт не уважава мнението и гласа на народа. А власт, която не работи за своя народ, няма място в управлението на държавата.

Дочакахме да намерим президент, който не се бои да подкрепя своя народ. И винаги твърдо застава на негова страна.

Автор Иво Македонски, istinata.net   

Tagged

6 thoughts on “СТРАХОТНА сензация: Вижте какво направи РУМЕН РАДЕВ! Ще се СМАЕТЕ!

  1. Уррааа …. Президента Радев ще въведе ред и възстанови справедливостта. Това значи, ще изправи на съд ВИНОВНИТЕ за Третата национална катастрофа – вЕрвайте му!

    1. Господин Чухлев ,народът ще изправи националните престъпници пред нов народен съд .И бъди сигурен че този ден ще дойде и никой няма да бъде забравен и подминат от народното възмездие .Но по важното е какво ще правим ние с такива безродни отрепки като теб ,който сте застанали на страната на злото и антихриста .И понеже вие сте съучастници в престъпленията срещу Българският народ ,ще си получите и вие заслужените присъди ,бъди сигурен в това .

  2. С РЕСПЕКТ, С УВАЖЕНИЕ към ВАС ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ за Коректната и Справедлива защита на НАРОДА относно протестите за ДОСТОЕН живот и НОВА справедлива система с РАЗУМНИ , КОМПЕТЕНТНИ и ЧЕСТНИ Българи в БЪДЕЩОТО- следващо управление !!!!!! ДЕРЗАЙТЕ……..НИЕ-народа български ВИ подкрепяме !!!!!!!!!!! УСПЕХ !!!!!!!!!!!

  3. Време беше! Българският президент не веднъж предупреждаваше с добро, но се наложи да удари по масата, да покаже юмрука си на наглото и безцеремонно управление на ГЕРБ! Народът си отдъхна – има кой да ни защити, да ни върне достойнството на човеци! Той, Румен Радев, е с нас! Затова ние сме с него, до него, а ако се наложи – пред него, за да го защитим с гръдта си българска!… А Чухлевци и Мухльовци винаги е имало – не ги искаме сред нас, не ни трябват, дори не заслужават коментар!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *