Татяна Дончева разкри зловеща тайна за новия правосъден министър. Вижте какво е направил!

България отблизо
Докато се занимаваме с апартаментите на Цветанов, Георгиев и т.н., Данаил  Кирилов отмени задължителното условие за работа в КПКОНПИ да имаш 10 г. юридически стаж.
Той направи така, че членовете на комисията да имат стаж в ДАНС или в друга служба. Това заяви в предаването „Тази неделя” лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева. По този начин в комисията няма да има юристи – професионалисти, а хора, натрупали стаж в други служби – по следенето, по слушкането, по козируването на властта, но не и в реалните дела.

Бившият конституционен съдия Георги Марков призова да не се връщаме в годините, когато действаше Законът за ограничаване на имуществото. Аз бих казала, че ние дори сме задминали тези времена – ГЕСТАПО ще отнема нашите имоти. Докато търсим достъп до покрива на Пламен Георгиев, те ще ни изпратят специалните служби да ни проверяват.

 

Вижте физиономията на заместника на Пламен Георгиев Антон Славчев, тя говори много за него  – един пръст чело. Така се избират хората в управлението. Виждаме неграмотни и безпардонни хора.

 

На тези избори хората трябва да покажат на ГЕРБ червен картон.

Има проблем в контрола на ГЕРБ и върху Информационно обслужване. Не може Мишо Константинов да продължава да е там, тъй като той е показал, че работи за управляващите. И го показва раболепно всеки ден.

Там трябва да има независима фирма, ръководена от независими хора.

Иначе изборите няма да са независими, категорична е Дончева.

Tagged

1 thought on “Татяна Дончева разкри зловеща тайна за новия правосъден министър. Вижте какво е направил!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *