Татяна Дончева шокиращо: България се управлява от неграмотни хора чрез насилие!

България отблизо
Сегашното управление има белег на неграмотност и насилие. През последния мандат на ГЕРБ всичко е през просото. В държавната администрация всички са дилетанти, а случаят с Мая Манолова е чиста проба злоба.

Това заяви лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева в ефира на БТВ. Хората поставени на ключови позиции нямат капацитет, посочи още тя.

 

По думите ѝ Обединените патриоти са показали в управлението едно отвратително отношение към хората. Това което Валери Симеонов каза за майките е непростимо от човешка гледна точка. Виждаме всякаква липса на представа къде се намира. „ГЕРБ ще развалят коалицията и ще отидат на предсрочни избори, защото така ще претърпят по-малко щети. Ако прекратят управлението 8 месеца преди края на мандата ще е най-добре за тях. По-добре е да има предсрочни избори, отколкото да се агонизира. Трябва да решим как ще вървим оттук нататък Нужно е консолидация на българското общество“, заяви лидерът на „Движение 21“.

 

Дончева бе категорична, че трябва да се направи актуален регистър на избирателите. На второ място хората, които работят в избирателните комисии, трябва да не са партийно обвързани.

 

За схемата за продажба на българско гражданство, Татяна Дончева каза: „Аз съм чувала тези неща. Говори се, че 2006-2007 г. е започнала организацията на този процес. Това означава, е някой е гарантирал гражданство, а трасето е било под контрол. Поначало ВМРО имат разбиране, че трябва да се увеличи българското гражданство. Ако това е държавната политика, напишете го в закон. Разбирането, че трябва да запишем всички македонци като български граждани може да е примамливо, но те нямат българско самосъзнание“, подчерта тя.

loading...

Tagged

2 thoughts on “Татяна Дончева шокиращо: България се управлява от неграмотни хора чрез насилие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *