Тома Биков се скара на ГЕРБ и заговори за празничния календар на държавата!

България отблизо

Сигурен съм, че това, което се случва е разработка на службите срещу премиера Бойко Борисов. Това се повтаря всяка година. Накрая може да се окаже нищо“.

„Това се повтаря всяка година, може да го вкараме в празничния календар на държавата, евентуално всеки февруари-март да пускат по една статия в някой чужд вестник по същата тема“.

Така депутатът от ГЕРБ Тома Биков коментира пред Нова телевизия публикацията в испански вестник за разследване срещу министър-председателя.

Една провалена организация, която се финансира от Цветан Василев купила няколко страници в испански вестник, близък до сепаратистите в Барселона, с определени връзки с руски служби, завърта се там… И понеже ние тук сме малко емоционални, когато чужд вестник пише за нас… Веднага в българската преса се започват едни заглавия. А самата испанска прокуратура отказва коментар. Това обаче няма значение. Важното е, че го пише в някакъв испански вестник“, посочи той.

По думите му, с тези действия се цели да се създаде мътилка в страната. „Колегите от ГЕРБ заподозряха световната конспирация. Това не е така. Учудвам се с каква лекота се хвърлят обвинения в публичното пространство по отношение на чужди служби. Това говори за политическа неадекватност.

Тома Биков, както винаги, много лесно обясни всичко с „дългата ръка на Кремъл“. Но, накрая винаги се оказва, че „дълга ръка на Кремъл“ няма. За сметка на това има афери и далавери на наши политици, които се оказват с „много дълги сенки“. Дали и тази премиерска афера ще се окаже такава, никой не знае. Единственото, което знаем е, че е само въпрос на време да се разкрият тайните, аферите и далаверите на ГЕРБ, които са скривани от света в продължение на повече от 10 години.

Така че, нека Биков и другите гербери да не ликуват напразно. Защото „дългите сенки“ ще застигнат афераджиите. И ще ги поведат към „дългия“ път за затвора.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *