Цветанов! Напук на БСП ще управляваме още четири години!

България отблизо

Декларациите, които чухме, са плод на това, че вие не сте алтернатива. Доказвали сте го винаги, когато сте имали възможността да управлявате. Това каза в декларация председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов към БСП, предаде агенция „Фокус“.

 

„Мога да попитам колко бяха парите, които БСП отпускаха за хората с увреждания- 179 млн. лева“, коментира той. „Правителството се обедини около управленска програма, в която парите, които ще се дебатират ще бъдат със 150 млн. лева повече“, заяви Цветан Цветанов.

 

„Проектобюджетът ще бъде на база 116 млрд. БВП, а според програмата през 2021 година да бъде 120 млрд. лева“, обяви председателят на ПГ на ГЕРБ.

 

„В правителството няма задкулисие, всичко излиза наяве“, заяви той. „Това, което направи вицепремиерът Валери Симеонов е да се извини на всички, които са се почувствали засегнати. А премиерът Бойко Борисов също се извини на всички от името на правителството“, обясни Цветан Цветанов.

 

„Коалиционният съвет беше, за да направим това, което ни прави по-силни, за да продължим за 4-годишен мандат“, коментира той. „През 2021 година ви каним да направим дебат, за да видят избирателите, че вие не сте алтернатива“, се обърна Цветан Цветанов към БСП.

Tagged

3 thoughts on “Цветанов! Напук на БСП ще управляваме още четири години!

  1. Не напук на БСП , а напук на българския народ,защото ако 1 милион са гласували за ГЕРБ ,останалите избиратели или са гласували за други или не са гласували ,но негласувалите едва ли са съгласни с шмекериите на управляващата коалиция,така ,че господа управляващи вие сте напук на волята на българските граждани,а ако БСП не е алтернатива вие пък хич не ставате за управление ,по-добре служебно правителство отколкото самозабравили се наглеци и крадци!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *