Цветанов: Нужни сме не само на ЕС, но и на САЩ!

България отблизо

„Нашият регион представлява изключително голям интерес не само за ЕК, но и САЩ. Тази модернизация е задължителна“, каза Цветанов относно предстоящата покупка на нов изтребител.

Още не слязъл от самолета след молитвената закуска, председателят на парламентарната група на ГЕРБ се завтурна право към Би Ти Ви, за да налее малко ум и разум на българския народ.  България стои изключително стабилно пред евроатлантическите ни партньори, заяви той, без да уточнява каква точно е тази стабилност.

Най-вероятно сме сред послушните и козируващите на всеки, за да ни хвалят така. Или просто им трябваме.

Ето ние застанахме на правилната страна на конфликта във Венецуела, похвали се дясната ръка на Борисов. И не пропусна момента да хвърли малко огън по президента.

„Начинът, по който Радев направи неговата позиция беше неправилен. Външната политика се прави от правителството, а не от него. И това трябва да бъде ясно. Начинът, по който президентът Радев направи неговата позиция, допълнително създаде напрежение. Ние няма да влезем в този тон. Избрахме  за президент човек, който не си спазва принципите. Той всеки ден доказва, че иска да ни отклони от правия път.  Радев колко пъти дойде в българския парламент? Защо трябва да има винаги противопоставяне между политиците и президента Радев, повиши тон Цветанов. Той непрекъснато  създава напрежение и предпоставки за разделение в обществото“.

Въпросът кой създава напрежение в обществото е спорен, но да се спори с Цветанов е безсмислено хабене на думи и хвърлянето им на вятъра или срещу вентилатора.

Отделно той винаги се появява по телевизията сам и без опонент, ако не броим водещите, които само послушно кимат.

Но с едно сме съгласни. Трябваме еднакво на ЕС и САЩ!

И успешно ни продадоха.

А за това ще плаща народът.

Tagged

1 thought on “Цветанов: Нужни сме не само на ЕС, но и на САЩ!

  1. Всичко е вярно, но последното твърдение е абсурдно. Не са ни продали успешно, те са се продали подло. Щеше да е успешно продаването на стратегическото разположение на България ако: злато добивът връщаше в страната 17%, а не 2%, ако АЕЦ Беляне работеше от поне 10 години, ако Южен поток вече транзитираше газ, ако изнасяхме пшеница, домати…. чесън, агнешко и свинско месо, ако вече се строеше завод за добив и преработка на литий, ако произвеждахме 15% от батериите за смартфони, ако …. предателите на се бяха продали!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *