Цветанов пак се метна на Радев! Човек без капацитет! Иска да прави партия, но няма кой да застане зад него! Само ГЕРБ може да управлява България!

България отблизо

Амбицията е едно, желанието – друго, а възможностите – трето. Така председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира в Пловдив възможността да се появи нова политическа сила, зад която стои президентът Румен Радев.

„Всеки има някаква амбиция, дали обаче тя е покрита със съответния капацитет и съдържание. Дали можеш да бъдеш човекът, който да предложи алтернатива. Не смятам, че е алтернатива да разделяш нацията и да създаваш омраза“, допълни шефът на предизборния щаб на  ГЕРБ.

Според него държавният глава показвал, че не е обединител на нацията, а се стреми единствено към лични политически цели. „Радев показа, че не е този, който ние смятахме, че може да бъде. Той не е последователен в това, което говореше в предизборната си кампания и последващите си действия. Единствено последователен е в защитата на интересите на една компания, на една фирма“, поясни Цветанов, визирайки позицията на президента за покупката на изтребителите „Грипен“.

Шефът на депутатите от ГЕРБ добави, че в Чехия и Унгария закупуването на тези самолети е свързано със скандали, докато в държавите-членки, които имат Ф-16, такива не е имало.

Цветанов събра структурата на партията в Пловдив-област, за да стегне редиците преди европейските и местните избори. „Важно в тази кампания да развием повече еврооптимизъм. Много са тези, които обичат да изразяват негативни мнения срещу ЕС. Затова инициираме граждански диалог „Европа в нашия дом“, допълни той. И обясни, че ГЕРБ ще покаже какво е постигнато във всички сектори с помощта на Европейския съюз. Зам.-председателят на партията смята, че оценката за работата на кметовете ще бъде дадена още на евровота. Той призова градоначалниците да започват да се подготвят за местните избори през есента. „Мога да кажа, че всички наши кметове се представят изключително успешно.

Абе, Цветанов!

Запри се поне един ден. Радев явно ти е таралеж в гащите. Ставаш и ляга с неговото име на уста. На всички ни писна!

Защо след 10 години управление сега се сетихте вие от ГЕРБ да развивате еврооптимизъм?

Това значи ли, че сте ни докарали до пълен черен песимизъм? /Този въпрос е риторичен/

Не се ли изтъркахте вече с едно и също, едно и също, като развалени плочи.

Ако в България има европесимизъм, вината е изцяло ваша!

Защото така и не направихте България равноправен член, а я оставихте да се търкаля по втората писта и то на последно място.

Колкото до президента, питайте социолозите си.

Дори те признават, че одобрението към него е три пъти повече, отколкото към вас.

Е, как тогава народът го одобрява, но никой няма да го подкрепи, ако направи партия? Това и Мишо Константинов не може да го изчисли!

Отделно питайте и някой психолог. Колкото повече се правят опити да се очерни един човек, толкова това се превръща в бумеранг. Има даже и поговорка. „Вместо да извадят очи, изписват вежди“.

Не президентът говори с езика на омразата, а вие. Политическият хор, който пее фалшиво и се нарича ГЕРБ.

А дали Радев ще прави партия си е негова работа.

Всеки българин може да направи по закон и Конституция.

Но вас много ви е страх.

Единствено от Радев.

Защо?

/Въпросът пак е риторичен/

Автор Станислава Славова, istinata.net

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *