Цветанов: Радев иска да извади България от ЕС и НАТО!

България отблизо

„Нека Радев се поинтересува кои държави споделят оценката на експертите от МО и кои държави подкрепят неговата теза за изтребителите“, призова председателят на ПГ на ГЕРБ.

Той допълни, че не е нормално едно служебно правителство да ограничи възможността на следващия редовно избран кабинет, който ще бъде подложен и на парламентарен контрол, да завърши една такава процедура.

 

Във връзка с обвиненията на президента Радев за лобизъм, Цветан Цветанов подчерта, че те не отговарят на истината и заяви: „Всяко едно решение на страната ни е политическо. Решението да се присъединим към ЕС и НАТО също беше такова и представителите на българските институции винаги са се придържали към него и към евроатлантическата ориентация на България, която на свой ред е гаранция за сигурността ни“.

С тези думи дясната ръка на Борисов намекна, че президентът ни работи против интересите на България и тайно се стреми да извади страната от избрания й път – от НАТО и ЕС.

Досега обвиненията бяха, че президентът искал да вземе тайно и на тъмно комисионна от „Грипен“.

След като никой не повярва на внушенията, Цецко смени плочата и започна да намеква, че президентът е политически предател. И ще поведе страната ни в друга посока, различна от НАТО.

Само преди две седмици Плевнелиев пък го нарече таен агент на Русия.

Аз съм агент на България и на българския народ и ще отстоявам интересите му, лаконично отговори тогава Радев.

И попита кому е нужно да хвърляме милиарди за американски самолети, когато можем да купим подобни много по-евтино.

Атаките на ГЕРБ обаче няма да спрат.

А кой е лобист и кой мисли за народа, преценете сами.

Tagged

3 thoughts on “Цветанов: Радев иска да извади България от ЕС и НАТО!

  1. Г-н Цветанов, за ДЪРЖАВНИЯТ НИ ГЛАВА незнам, но НИЕ обикновените БЪЛГАРИ…..го желаем ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА !!!!!!!!!!!!!!!! Омръзна ни от БЕЗХАБЕРНОТО ВИ Грабителско управление, САМО дето НЕ СТЕ НИ сложили въжето на вратовете НИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МЕРЗАВЦИ ПРОДАЖНИ……..ИСКАМЕ на всички ВИ ОСТАВКИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ами да излезем от миризливата Европа е нашият шанс да оцелеем и да накажем такива като тоя мерзавец цветанов 🙂 много ясно че не му харесва на боклука 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *