Цветанов разкри кой дестабилизира държавата и обвини народа, че… го е избрал!

България отблизо

„БСП и президентът на БСП г-н Радев,  са едно неделимо цяло.  Те  координират действията си и нанасят удар едновременно. Докато Нинова прави пленум за нова визия на страната, Радев слага вето на нашите закони.

Това е новото откритие на „мозъчния тръст“ на ГЕРБ в лицето на Цветан Цветанов.

С политическото си решение, на нашата парламентарна група, ние си бяхме изготвили  много ясна позиция по Закона за приватизацията още в понеделник. Съгласувахме промените с премиера. И точно в този момент дойде ветото на президента. Не зная по какви пътища е разбрал, че се готвим да ревизираме и променим позицията си и побърза да сложи вето, за да си припише заслугите за промяната. И да събере малко политически дивиденти.

Цветанов така и не обясни защо законът беше първо гласуван от ГЕРБ, а после парламентарната група се събрала да разсъждава над него. И да си обърне позицията на 180 градуса.

Тези закони не се ли обсъждат предварително, или се гласуват и се гледа ще мине или няма да мине. И ако обществото си затрае, ако президентът се разсее, хоп едни 58 милиона съвсем законно остават в нечий джоб. Верен джоб, разбира се.

Ако пък говори истината, то значи, че не се е обградил с точните хора. Някой отива и тутакси изпява в президентството какво се решава в групата.  Иначе откъде ще знае президентът какви намерения имали от ГЕРБ и тутакси да ги изпревари с вето?

Това са просто приказки за наивници и не знаем дали в България останаха такива и дали приемат всяка дума на Цветанов за чиста монета.

И докато според него президентът е в заговор с БСП, в същото време в правителството всичко е наред.

Ама толкова е наред, че премиерът тича да укротява коалиционните си партньори, докато те се бият в Народното събрание. А те, скърцайки със зъби, си стискат лицемерно ръцете пред него и най-вече пред шашнатия народ.

На ГЕРБ му пречи БСП, пречат му патриотите, пречат му сините, зелените, пречи му президентът, пречи му целият народ.

А Цецко не се си сеща, че след като толкова много хора са против, значи има нещо гнило.

Не в Дания, а при неговите хора.

Или дайте да плюем президента – основна опорна точка на Партията.

Но президентът е избран с огромно мнозинство от народа!

Тогава ГЕРБ против народа ли е?

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

2 thoughts on “Цветанов разкри кой дестабилизира държавата и обвини народа, че… го е избрал!

  1. Стига сте залъгвали народа! Всички имате едни и същи господари и играете в един и същ театър. И никой никого не е избирал, защото изборите са театър за наивници. Кого да избере народа, когато всички претенденти за премиер и президент са от свитата на народните врагове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *