Цветанов се закани: Ще ИЗГОНЯ Русия от България! Ето КАК иска да го направи!

България отблизо

                                              ЦВЕТАНОВ И КАРАДАЙЪ

„Имаме противодействие на Русия. Русия, заедно с президента Радев и БСП, подкрепят всичко, което е за дестабилизация на Балканите“, подчерта Цветан  Цветанов.

Убеден съм, че Русия ще се намеси в изборите в България“, добави още Цветанов в предаването „Тази неделя“ по btv.

„Виждам какво се случва в държавите от ЕС. Какви са притесненията. В някои от министерствата в държавите членки, се създадоха специални звена, които да работят точно за тази пропагандна дейност, която Русия правят“, каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Относно аферата с Емилиян Гебрев и дали ще се стигне до изгонването на руски дипломати, Цветанов заяви, че ако случаят набъбне до скандал и ако бъдат представени доказателства от службите ни, че руският агент е свързан с отравянето на Гебрев и Скрипал, той имал своя позиция:

„Имам една моя лична позиция, но не бих искал да я коментирам, защото представлявам парламентарна група. Споделял съм всички мои виждания с премиера и хора, които имат отношение“, заяви Цветанов, цитиран от epicenter.bg.

Нещо повече. Той посочи, че човек винаги трябвало да бъде ясен в позицията си и най-вече, относно Русия, понеже тя представлявала заплаха с анексирането на Крим. „Трябва някой път да се взимат и подобни решения като изгонване на дипломати“, допълни категорично Цветанов.

Ето ви всичко ясно и точно. Цветанов не е ходил случайно на така наречената „Молитвена закуска“, каквото и да означава това. Там, както се казва, допълнително са му набили обръчите. И той декламира уверено всички нелепици, които американската пропаганда разпространява по цял свят. Като например твърдението, че броя на хората участвали в отравянето на двамата Скрипал, ако изобщо е имало такова отравяне, се бил увеличил. Че руснаците били отровили със същото бойно отровно вещество Новичок и нашия оръжеен търговец Емилиян Гебрев. Брех, да му се невидеше. Ами нали всички виждаме, че и Скрипал засега не са обявени за мъртви. А и Гебрев, дето приватизира с нечия помощ по върховете едно от най-мощните предприятия в България, и той си е жив и здрав, заедно със сина си и помощника им. И човек неволно започва да се чуди как става така, че хем някой отровил Скрипалите и Гебрев, и то не с друго, а с бойно отровно вещество, хем те са си здрави и нищо им няма. Ясно си личат пипалата на англо-американската пропаганда. Само че в случая и Англия и щатите яко се издъниха. Да твърдят неща, на които и малките деца в собствените им страни вече не вярват.

А що се отнася до така наречената „анексия на Крим“, и тук Цветанов повтаря изтъркани и абсурдни тези на американските специални служби. Само че, ако във Вашингтон малко се интересуват дали някой вярва на техните измислици, то Цветанов е забравил, че ние в България се интересуваме и знаем цялата истина около тази английска афера, която и Щатите подхванаха. И заради която, дори знаменитите английски детективи Шерлок Холмс и Еркюл Поаро ще има да се червят от срам, ако можеха да разберат с какви фантастични твърдения си служат техните пишман приемници от днешния „Скотланд Ярд“, както и техните политически ментори.

С две думи, Цветанов повтаря като ученик онова, което са му казали да говори. Понеже явно не е бил много силен в учението, и сигурно си мисли, че повторението е майка на знанието. Но май не е научил, че повторението е и баща на затъпяването.

Та, той ако иска, нека да повтаря яловата западна пропаганда срещу Русия. Ние нямаме такова намерение. Нито имаме намерение да го оставим да дерибейства в България и да се зъби на единствената страна в света, която пожертва живота на 40 000 свои синове, за да ни освободи от страшното турско робство. И която се стреми да ни освободи и сега от още по-страшното западно колониално робство.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Цветанов се закани: Ще ИЗГОНЯ Русия от България! Ето КАК иска да го направи!

  1. А, бре, Цветанчо! Цвете прогнило! Докога ще ги ръсиш тези ВАШИ предателски простотии, дето ви ги набиха в главите едни Американски и ЕвроГейски Кукловоди, самите те марионетки на едни други Кукловоди, самопровъзгласяващи своя “ Нов Световен Ред“ за миловидно уреждане на ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИЯ И ЧОВЕЧЕСТВОТО!?
    Не се ли сещаш ТИ, и твоите приближени от вашето НАЙ-ПРЕДАТЕЛСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ – ВКЛЮЧИТЕЛНО ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ДЕТО ВИ ПРЕДШЕСТВАХА В ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ, че тая дето си я мислите ПРОСТО НЯМА КАК ДА СТАНЕ! – ВЪОБЩЕ СИ НЯМАТЕ И ПРЕДСТАВА, КАКВО СТАВА В МОМЕНТА?! – ЩЕ ВИ ПОДСКАЖА – СЛАГАМЕ ВИ ПРИМКАТА НА ШИЯТА, И НЕ ЗА ИЗБОРИ МИСЛЕТЕ, А ЗА БЯГАНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ …. ДЪ-Ъ-Ъ-ЪЛГО БЯГАНЕ! – МОЖЕ ЧАК В АМЕРИКА ДА СПРЕТЕ, ТАМ ПРИ ГЛАВНИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ КУКЛОВОД! НИЩО НЯМА ДА НИ СПРЕ, ЦВЕТАНЕ-Е-Е! – ПРЕДАТЕЛЮ НАШ, СКЪП И ВЕЧЕ НЕ РОДЕН БРАТ! ЩЕ ВИ РАЗПЕРДУШИНИМ ВСИЧКИТЕ ВАС – ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ! САМО ГЛЕДАЙТЕ!

  2. НЕ Е ЗЛЕ ЦВЕТАНЪТ НА МИСЪЛТА ДА ПРОЧЕТЕ РАСКАЗА НА ИВАН ВАЗОВ „НЕГОСТОЛЮБИВО СЕЛО“. ВАЗОВ МНОГО ДОБРЕ Е ОПИСАЛ СЪЩАТА СИТУАЦИЯ КАТО СЕГАШНАТА – ЛИКВИДИРАНЕТО НА РУСКОТО ВЛИЯНИЕ В БЪЛГАРИЯ.

  3. Г-Н МАКЕДОНСКИ, ЕРКЮЛ ПОАРО Е БЕЛГИЕЦ, А НЕ АНГЛИЙСКИ ДЕТЕКТИВ

  4. Каква е връзката с Гебрев и българското оръжие в ислямистите и кой се опитва да разклати моста? Още много подобни въпроси, умело замазвани с демагогия, наглост, насилие. Тъка се поражда екстремизъм, различно е от тероризъм, и в крайна сметка такива л-мети, като Цветанов, ще бъдат запушени за винаги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *