ЧЕСТИТА РЕВОЛЮЦИЯ, ПРИЯТЕЛИ! ЧУДОТО се СЛУЧИ! ЩЕ ПОБЕДИМ!

България отблизо

Мнозина не вярваха, че народът ще скочи срещу своите капиталистически поробители.

Но ЧУДОТО СЕ СЛУЧИ! Народът въстана, изскочи от мизерното небитие, в което го бяха затворили мутроолигарсите. И се изправи в целия си чутовен ръст.

Изправи се въпреки хулите. Въпреки приказките, че българите били страхливи. Че били „лош човешки мат*рял“ и мърши. Че чакали наготово. Че били кротък земеделски народец. Че никога нямало да тръгнат на бунт в защита на своето право на достоен живот.

По-мъдрите предупреждаваха, че народният гняв скоро ще избухне. И че нищо не може да го спре. Но кой от властимащите слушаше. Всички те бяха прекалено заети да ограбват и оглозгват кокалите на умиращите българи.

И сега, когато народът се бори за достоен човешки живот, в своята държава, върху протестиращите налитат „случайни“ автомобили. Полиция арестува и заплашва организаторите. Криминални елементи са пуснати на воля.

С една дума, мутрите във властта и икономиката защитават кокала, който са захапали. Но каквото и да правят, няма да успеят да сломят народната воля за свобода и щастие за всички.

Защото българинът е особен човек. Корав, но и толерантен. Силен и смел, но и обичлив. Както казва големият български поет и революционер Христо Ботев, българинът силно обича и силно мрази.

Но онова, което нашият народ най-силно мрази е тиранията. Във всичките й форми. И така ще бъде винаги!

А сега искаме смяна на политическата система, народовластие и достоен живот!

Защото, както казва Ботев „Истината е свята, свободата е мила!“

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “ЧЕСТИТА РЕВОЛЮЦИЯ, ПРИЯТЕЛИ! ЧУДОТО се СЛУЧИ! ЩЕ ПОБЕДИМ!

  1. “ Когато файтонджиите започнат да недоволстват предстои революция“- из френската революционна история.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *