Шок! Мара Отварачката призна, че работи на повикване

Лайф зад паравана

Откакто се разведе с Гущеров, Мара Отварачката заработва пари не само от концерти.

Мнозина мъже точат лиги по тунингованото миньонче и явно то не отказва да изкара някой лев предварително. Досега тези слухове се носеха в пространството, но никой не ги потвърждаваше. Неочаквано ги потвърди самата фолкаджийка. Докато се изявяваше като капризна принцеса във ВИП Брадър, тя успя да вбеси Миглена Каканашева и дизайнерката й каза право в очите – ти ме обвиняваш, че дрехите ми били евтини. А аз пък казвам, че ти си евтина, тъй като работиш на повикване.

След скандала Мария се закани, че ще потърси адвокатите си и ще съди Мегз до дупка, но минаха два месеца от края на предаването, а певицата не е завела дело. Тя успя и да пресече писанията в жълтите сайтове за обвиненията в страничната си дейност. Най-вероятно пиарът й се погрижи скандалът да заглъхне.

Мегз втори път каза в свое интервю, че Мария има и втора професия, но отново всичко беше заметено под черджето.

Отварачката прекалено държи на името си и на дъщеря си. Тя никога няма да позволи да бъде замесена в се*с скандал, разкриват нейни колежки, които си знаят своите и чуждите тарифи. В момента фолкаджийката чака да се забравят думите на Мегз.

А ако се питате защо не я съди, сами си отговорете.

Още в Къщата дребната дизайнерка каза, че има доказателства и свидетели.

Подобно дело ще вдигне много шум. Явно не в полза на Мара.

Затова и никога няма да започне, категорични са от бранша.

Автор Ани Ангелова,  istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *