Шок! Румен Радев бил руски агент! Вижте кой го обвини!

България отблизо

Президентът Радев работел подмолно срещу България и в полза на Русия.

Това намекна в интервю предшественикът му Росен Плевнелиев.

И не само.

Росен Плевнелиев заяви, че Радев има  двойни стандарти и говори едно, а върши друго. И спретва политически интриги в държавата!

„Аз съм добър човек по душа и знам,  че президентската институция е много важна и не бива да се кара с властта и правителството, а той точно това прави и съм длъжен да го спомена.“ – каза преродената ирландска пастирка.   Затова тук пред вас  споделям своите дълбоки притеснения от начина, по който действа президентската институция  в някои направления.

За една година Радев наруши три неща във вътрешнополитически и международен план, а това показва, че не е силен президент и няма необходимия международен авторитет.   Той демонстрира двойни стандарти“, повтори  Плевнелиев.

И веднага даде пример. „Двоен стандарт бе демонстриран, когато  Радев подкрепи санкциите срещу Русия и подписа решението на ЕС в Брюксел, а после и в Полша. А след това покани Путин на тържествата за Трети март. Това какво е, ако не извъртане и увъртане спрямо европейските ни партньори. Едно подписва, друго прави и така олеква много на международната сцена, което пък не е добре за България“, загрижи се  Плевнелиев.

Същото направил Радев и със  СЕТА, споразумението за свободна търговия  с Канада. Докато  Джъстин Трюдо – министър-председателят на Канада  бил един от младите уважавани и здравомислещи  лидери на планетата и демонстрирал изключителни  качества и морал, за нашия президент не можело да се каже същото. Радев подмолно  дал  СЕТА на Конституционния съд и заявил, че нарушава правата на българските потребители и търговци.

Защо той не излезе пред хората и не каза ясно – аз съм против СЕТА, а прати това направо в съда, попита обвинително Певнелиев и заяви, че това също е двоен стандарт.

Този път на зрителите не из стана много ясно защо е двоен, но както и да е.  Бившият държавен глава намекна, че Радев няма позиция, или не можел да я артикулира /?!/ правилно пред българските избиратели.   Затова и те не разбрали мотивите му да се обърне към КС.

Най-голямото обвинение за двоен стандарт по отношение на президента Плевнелиев съзря в отказа на Радев да я подпише и да поиска една ненужна /според него/ дискусия или референдум. Президентът бил участвал в лъжата, че става дума за джендър политика, за трети пол, искал всичко да се преведе на народа и той да го разбере, за да няма недомлъвки и съмнения. Това е лицемерие!. Такава манипулация, такива лъжи се изсипаха в общественото пространство, че  се погнусих от липсата на дебат по същество и от лъжите и манипулациите, които се изсипаха от всички страни.

Видях и двоен стандарт, прокаран от  БСП, която за мен се превръща вече  в една антиевропейска партия! Същото направи Радев и с антикорупционния закон.

Един президент трябва да бъде надпартиен! А господин генералът ясно защитава позициите на БСП и иска да ги прокара в цялата държавна политика!

Не искам да е така и съм притеснен“, каза Плевнелиев.

Радев се хвали с рейтинга си и смята, че това го прави политик и че народът го обича.

Политиката не е рейтинг, отсече бившият президент.

Трябва да се работи за България! А не за рейнинга.

А Радев е не човек на народа, а на БСП. И работи за тази партия.

Работи и за Русия, тъй като БСП подкрепя тайно Русия, намекна Плевнелиев.

И пак повтори, че по време на санкции Радев е поканил Путин у нас.

Което означавало само едно.

Сещайте се какво!

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

10 thoughts on “Шок! Румен Радев бил руски агент! Вижте кой го обвини!

  1. Времето се затопли и влечугите изпълзяха от дупките си!

  2. Тоя антибългарски боклук какво се обажда като на барабан пръчката? Когато му подадох жалба за дискриминация и нарушение на Конституцията и поредица клаузи от правото на около 50 хил. българи се направи на ударен с мокър чорап по главата и ми показа среден пръст след не направи НИКАКЪВ ОПИТ, ДОРИ ПРАВИЛЕН КОМЕНТАР, за да реши проблема. Споменаването на Радев от негова страна е обида към целия български народ. Да си заминава на острова, ако не му го е вземала жена му.

  3. Абе гнусотийо, теб не те леи прибраха в лудницата? Я си гледай новата булка, извратеняк долен. Такава достойна жена имаше до теб и ти се вана с тая пачавра. Тръгнал си да коментираш г-н. Радев, абе ти нормален ли си?

  4. ТОЙ НЕ РАЗБИРА ЛИ ЧЕ ТАКА ПРАВИ ДА ХАРЕСВАТ РАДЕВ ОЩЕ ПОВЕЧЕ

  5. ЗА, ЗА, ЗА Г-Н РАДЕВ СЪМ – ДАЛИ ИГРАЕ ДВОЙНА ИЛИ ТРОЙНА ИГРА – ТОЙ СИ ЗНАЕ – ТОЙ СИ ИМА СТРАТЕГИЯ – И АЗ МАКАР И ОБИКНОВЕН ЧОВЕК С ПРИНЦИПИ – СЪМ ИГРАЛА ДВОЙНИ И ТРОЙНИ ИГРИ, НО В КРАЙНА СМЕТКА СЪМ ПОСТАВЯЛА ВРАГОВЕТЕ СИ И ВРАГОВЕТЕ НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ В НОЗЕТЕ МИ
    ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ Г-Н РАДЕВ – ИГРАЙТЕ СИ ИГРАТА ДОКАТО ПОСТАВИТЕ ПАРЛАМЕНТА НА ЗЕМЯТА – ЧЕ ТЕЗИ ХВЪРЧАТ В ЕДНИ ИЗМИСЛЕНИ НЕБЕСА…..

  6. ТОЗИ ЯСТРЕБ,ГНУСНА АМЕБА ПОДЛОГА ЕВРЕЙСКА ДА СИ ЗАТВОРИ ПОМИЙНАТА ЯМА И ДА ГЛЕДА ПОД ПОЛАТА НА КУЧКАТА СИ ЗА ВРЕМЕТО.РАДЕВ Е БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ,БЪЛГАРСКИЯ И РУСКИЯ НАРОД СА БРАТЯ И ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ.САЩ=ТЕРОРИСТ-1=Плевналиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *