Шок! Румен Радев бил руски агент! Вижте кой го обвини!

България отблизо

Президентът Радев работел подмолно срещу България и в полза на Русия.

Това намекна в интервю предшественикът му Росен Плевнелиев.

И не само.

Росен Плевнелиев заяви, че Радев има  двойни стандарти и говори едно, а върши друго. И спретва политически интриги в държавата!

„Аз съм добър човек по душа и знам,  че президентската институция е много важна и не бива да се кара с властта и правителството, а той точно това прави и съм длъжен да го спомена.“ – каза преродената ирландска пастирка.   Затова тук пред вас  споделям своите дълбоки притеснения от начина, по който действа президентската институция  в някои направления.

За една година Радев наруши три неща във вътрешнополитически и международен план, а това показва, че не е силен президент и няма необходимия международен авторитет.   Той демонстрира двойни стандарти“, повтори  Плевнелиев.

И веднага даде пример. „Двоен стандарт бе демонстриран, когато  Радев подкрепи санкциите срещу Русия и подписа решението на ЕС в Брюксел, а после и в Полша. А след това покани Путин на тържествата за Трети март. Това какво е, ако не извъртане и увъртане спрямо европейските ни партньори. Едно подписва, друго прави и така олеква много на международната сцена, което пък не е добре за България“, загрижи се  Плевнелиев.

Същото направил Радев и със  СЕТА, споразумението за свободна търговия  с Канада. Докато  Джъстин Трюдо – министър-председателят на Канада  бил един от младите уважавани и здравомислещи  лидери на планетата и демонстрирал изключителни  качества и морал, за нашия президент не можело да се каже същото. Радев подмолно  дал  СЕТА на Конституционния съд и заявил, че нарушава правата на българските потребители и търговци.

Защо той не излезе пред хората и не каза ясно – аз съм против СЕТА, а прати това направо в съда, попита обвинително Певнелиев и заяви, че това също е двоен стандарт.

Този път на зрителите не из стана много ясно защо е двоен, но както и да е.  Бившият държавен глава намекна, че Радев няма позиция, или не можел да я артикулира /?!/ правилно пред българските избиратели.   Затова и те не разбрали мотивите му да се обърне към КС.

Най-голямото обвинение за двоен стандарт по отношение на президента Плевнелиев съзря в отказа на Радев да я подпише и да поиска една ненужна /според него/ дискусия или референдум. Президентът бил участвал в лъжата, че става дума за джендър политика, за трети пол, искал всичко да се преведе на народа и той да го разбере, за да няма недомлъвки и съмнения. Това е лицемерие!. Такава манипулация, такива лъжи се изсипаха в общественото пространство, че  се погнусих от липсата на дебат по същество и от лъжите и манипулациите, които се изсипаха от всички страни.

Видях и двоен стандарт, прокаран от  БСП, която за мен се превръща вече  в една антиевропейска партия! Същото направи Радев и с антикорупционния закон.

Един президент трябва да бъде надпартиен! А господин генералът ясно защитава позициите на БСП и иска да ги прокара в цялата държавна политика!

Не искам да е така и съм притеснен“, каза Плевнелиев.

Радев се хвали с рейтинга си и смята, че това го прави политик и че народът го обича.

Политиката не е рейтинг, отсече бившият президент.

Трябва да се работи за България! А не за рейнинга.

А Радев е не човек на народа, а на БСП. И работи за тази партия.

Работи и за Русия, тъй като БСП подкрепя тайно Русия, намекна Плевнелиев.

И пак повтори, че по време на санкции Радев е поканил Путин у нас.

Което означавало само едно.

Сещайте се какво!

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

loading...

Tagged

10 thoughts on “Шок! Румен Радев бил руски агент! Вижте кой го обвини!

  1. Тоя антибългарски боклук какво се обажда като на барабан пръчката? Когато му подадох жалба за дискриминация и нарушение на Конституцията и поредица клаузи от правото на около 50 хил. българи се направи на ударен с мокър чорап по главата и ми показа среден пръст след не направи НИКАКЪВ ОПИТ, ДОРИ ПРАВИЛЕН КОМЕНТАР, за да реши проблема. Споменаването на Радев от негова страна е обида към целия български народ. Да си заминава на острова, ако не му го е вземала жена му.

  2. Абе гнусотийо, теб не те леи прибраха в лудницата? Я си гледай новата булка, извратеняк долен. Такава достойна жена имаше до теб и ти се вана с тая пачавра. Тръгнал си да коментираш г-н. Радев, абе ти нормален ли си?

  3. ТОЙ НЕ РАЗБИРА ЛИ ЧЕ ТАКА ПРАВИ ДА ХАРЕСВАТ РАДЕВ ОЩЕ ПОВЕЧЕ

  4. ЗА, ЗА, ЗА Г-Н РАДЕВ СЪМ – ДАЛИ ИГРАЕ ДВОЙНА ИЛИ ТРОЙНА ИГРА – ТОЙ СИ ЗНАЕ – ТОЙ СИ ИМА СТРАТЕГИЯ – И АЗ МАКАР И ОБИКНОВЕН ЧОВЕК С ПРИНЦИПИ – СЪМ ИГРАЛА ДВОЙНИ И ТРОЙНИ ИГРИ, НО В КРАЙНА СМЕТКА СЪМ ПОСТАВЯЛА ВРАГОВЕТЕ СИ И ВРАГОВЕТЕ НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ В НОЗЕТЕ МИ
    ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ Г-Н РАДЕВ – ИГРАЙТЕ СИ ИГРАТА ДОКАТО ПОСТАВИТЕ ПАРЛАМЕНТА НА ЗЕМЯТА – ЧЕ ТЕЗИ ХВЪРЧАТ В ЕДНИ ИЗМИСЛЕНИ НЕБЕСА…..

  5. ТОЗИ ЯСТРЕБ,ГНУСНА АМЕБА ПОДЛОГА ЕВРЕЙСКА ДА СИ ЗАТВОРИ ПОМИЙНАТА ЯМА И ДА ГЛЕДА ПОД ПОЛАТА НА КУЧКАТА СИ ЗА ВРЕМЕТО.РАДЕВ Е БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ,БЪЛГАРСКИЯ И РУСКИЯ НАРОД СА БРАТЯ И ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ.САЩ=ТЕРОРИСТ-1=Плевналиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *