Шок! Слави се отказва от партията си!

България отблизо

Партията, с която Слави Трифонов ще се опита да влезе трайно в политическия живот на България няма да е с името „Няма такава държава“. Още преди да се учреди, тя вече е с корекции в наименованието и ще се казва „Промени тази държава”.

Това твърди близък до шоумена от Учин дол, който е цитиран от lupa.bg.

От обкръжението на новия Месия признаха, че названието „Промени тази държава” е сигурно на 99%. Все пак остава един процент шанс за промяна в последния момент, тъй като тежката си дума по темата остава да каже самият Трифонов. Досега в общественото пространство партията на Слави битуваше като „Няма такава държава”. Юристите около шоумена с амбиции за власт обаче предупредили, че такова название няма как да получи съдебна регистрация, нито пък ще бъде възприета добре от народа.

Как наистина да правиш партия в държава, която я няма?

Затова се стигнало до идеята формацията да се казва  „Промени тази държава”. В медиите вече излезе информацията, че учредяването на новата политическа сила ще е на 5 октомври, като първото събрание на формацията е планирано в столичната зала „Рейнбоу Плаза”. Бъдещата партия на Слави Трифонов излезе с учредителна декларация Според „течове” от кръга около Дългия принципите, за чието спазване и утвърждаване ПП „Промени тази държава“ ще работи, за: – Разделение на властите – Народен суверенитет – Политически плурализъм – Свобода на словото – Реални гаранции за спазване правата на човека и гражданина.

Българи обаче се питат какво пречи учредяването не стане през септември и Слави да премери сили със статуквото на местните избори? Не е готов, или не иска?

Ако шоуменът иска властта, по каква логика ще остави кметовете на партиите, срещу които се бори, да завземат цялата страна? И после да му правят цели четири години сечено?

Никой ли не помисли, когато в официалното обръщение към народа партията беше кръстена „Няма такава държава“?

Как да приемем насериозно такава политическа формация, когато самото й име е несериозно?

И не на последно място – кога ще се бори за или против властта, когато избори в следващите две години не се очертават?

Просто питаме.

Иначе отговора го знаем!

 

Tagged

2 thoughts on “Шок! Слави се отказва от партията си!

  1. ЧЕ КАКВО МУ ПРЕЧИ НА СЛАВИ ДА УЧАСТВА НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ,ТОЙ КАТО УЧРЕДИ НА 5 ОКТОМВРИ ПП,ТО МЕСНИТЕ ИЗБОРИ СА НА КРАЯ НА ОКТОМВРИ ,А СТРУКТУРИТЕ НЕ СЕ СЪЭДАВАТ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ,АКО ТЕ ВЕЧЕ И НЕ СА СЪЗДАДЕНИ ВЕЧЕ,НИЩО НЕ ПРЕЧИ ДА И СПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ОБЩИНИТЕ БЪЛГАРИЯ !! ВЪПРОС НА СТРАТЕГИЯ И ПОДГОТОВКА,А МЛАДИТЕ И ТОВА ЧАКАТ ,НЯКОЙ ДА ГИ НАХЪСИ ,А ДЪЛГИЯ ГО МОЖЕ !!!!

  2. Не се отказва а сменя името и Какви журналисти сте като не знаете за какво иде реч или слугувате на някого. Ще ви се да се отказва ама НЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *