Ще заколят ли наистина Слави? Вижте причината ЗАЩО ГО ЗАПЛАШИХА!

България отблизо

Една новина поразбуди унесения в пиянство и любов народ на 14 февруари.

От полицията обявиха, че са задържали мъж, който заплашил, че ще заколи Слави Трифонов!

42-годишният Рейхан Мехмедов позвънил на  телефона 112 и обяснил, че ще ЗАКОЛИ  шоумена точно на 1 март. Причината била, че Дългия го бил обидил на същата дата преди осем години.  И точно сега човекът се ядосал и позвънил. Не къде да е, а на телефон, който се следи най-стриктно в цялата държава.

Не откъде да е, а от Стражица, където живеят толкова малко хора,  а на всичкото отгоре използвал и обществен телефон в градската поща!

Колкото и да е мудна полицията ни, след час взела, че го заловила. И предупредила екипа на „Шоуто на Слави“. Оттам пък свили рамене и смело казали, че на 1 март ще си правят шоуто и не им пука.

Първата вероятност е въпросният Рейхан да има психични отклонения и да не си пие редовно хапчетата. Но ако е така, защо не са го въдворили тихо и кротко в ареста и със случая да се приключи?

Никъде не се цитира откъде идва информацията за заплахата. МВР пише сводките си на другия ден и едва ли от Стражица са взели да звънят на медиите. Значи до медиите са дръннали уж невинно хора от самото шоу…

Ако един психически нестабилен човечец е отправил заплаха по телефона, каква новина е това? Та на ден стотици такива заплашват, отправят обвинения дори към водещи в ефир, но на никого не му пука. Защо тогава тази „новина“ цъфна  на челно място в сайтовете?

Вариант първи: Слави ще прави партия. Друго си е да се окичи с ореола на мъченик. Тогава жалостиви баби ще гласуват за него, защото видите ли, той героично ще води предаване в деня, в който ще го колят. Истински Левски!

Вариант втори: Пробва се реакцията на народа, ще се метне ли да защитава новия будител, или изобщо не му пука за него.

Вариант трети: Популизъм! От едно нищо да се направи голямо нещо и името на Трифонов да залива медиите с повод и без повод.

Вариант четвърти: Да се назначи охрана от НСО на шоумена. Той си има отдавна лични гардове, но си е друго да стане такава важна персона, че да плащаме и за неговите охранители, както го правим години наред за Доган, Пеевски и останалите народни любимци.

Вариант пети: Да се покаже на народа, че партията, която ще прави, пречи на някого и този някой е готов дори да посегне на живота му, само и само да не я учреди. Ама по тази логика трябва да заплашат и Божидар Димитров. За да звучи по-достоверно…

Вариант шести: Някой наистина не иска Слави да прави партия…Ама как този някой е накарал Рейхан да се обади от пощата на тел 112, остава пълна загадка.

Извод: Никой не се възмути, никой не се метна да защитава шоумена, а той набързо си направи едно проучване сред народните маси.

А народните маси знаят, че ще прави патерица на ГЕРБ и им е толкова безразлично, че някой щял да коли Слави, че дори не реагираха.

Е, язък му и за партията тогава…

Автор Станислава Славова , istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Ще заколят ли наистина Слави? Вижте причината ЗАЩО ГО ЗАПЛАШИХА!

  1. Станислава Спасова …. не съм му адвокат на Слави Трифонов ,но си толкова прозрачна 😉 …ти самата си тръгнала да правиш разследване със елементи на предположения ( че някъде и във сферата на фентази навлизаш ) . Тоест пълниш медийната клоака с още ако 😉 … поне както се казва в една стара книга – “ …всички се засмяхме“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *