Юлий Москов изригна: Елена Йончева с 2 млн. лв. неясен произход ли говори за морал!

България отблизо

Проблемът с апартаментите на ключови фигури в ГЕРБ е морален.

На това мнение е журналистът Юлий Москов, по чиито думи пред Bulgaria ON AIR Цветан Цветанов вече се е превърнал в щета за ГЕРБ, тъй като е направил твърде много бели. Припомняме, че правосъдният министър Цецка Цачева депозира молба да бъде освободена от поста. Причината са публикациите, че се е сдобила с апартамент на цена, много по-ниска от пазарната. Скандалът детронира и зам.-министъра на спорта Ваня Колева. Първи в списъка на политиците с имоти е лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. Замесено в скандала е името и на Вежди Рашидов. „От законова гледна точка няма никакво нарушение. Не можеш да продаваш под данъчната оценка, всяко друго нещо е законно. Проблемът е морален. Но най-напред излиза питането кой говори за морал. Елена Йончева с 2 млн. лева с неясен произход?“, коментира Москов. „Пришиването на Вежди Рашидов към тази история е тъпотия. И след 100 години всички ще знаят кой е Вежди Рашидов“, подчерта журналистът. Москов е категоричен, че няма да има щети за ГЕРБ, ако Цветанов се оттегли от своя пост.

Политологът Цветанка Андреева е на мнение, че има потенциал в този скандал. А причината е самозабравянето. По думите ѝ мандатността трябва да е тази, която отнема властта на политиците.  „Ако някой трябва да се произнесе, то това е съдът. Обществото забелязва, че се практикува двоен стандарт, това е голямата драма в българския политически модел. Че се съмняваме, че съдът и прокуратурата ще направят тези проверки срещу хората от властта“, коментира Андреева в „България сутрин“.  Според нея вътрешнопартийният сблъсък между Цветанов и Борисов е опасен.

Може би трябва да припомним на неуважаемия Юлий Москов, че хипотетичните два милиона на Елена Йончева вече минаха през съда и той се произнесе, че тя не е ощетила държавата с нито един лев. А Борисов, който я обвини в това, бе осъден за клевета и на 5000 лева обезщетение. Ама откъде Москов да знае. Пък и му е по-удобно да се прави, че не знае.

Докога ще се въртят тези измислени милиони?  

Докато има шепа балъци да вярват!

Но шепата много оредява, г-н Москов. 

Оставете Елена и си гледайте Цецко.

И Цецка.

И останалата тълпа, полегнала на гърба ни! 

Tagged

1 thought on “Юлий Москов изригна: Елена Йончева с 2 млн. лв. неясен произход ли говори за морал!

  1. Ако това беше ИСТИНА, до сега да сте я разкостили Йончева…Ама това, което пишете е ЕЛК – една леля каза…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *