Александър Йорданов: ГЕРБ победиха благодарение на присъствието ми в листата!

България отблизо

Аз се шегувах, че където е Александър Йорданов там е и победата. Но така и стана. Беше сигурно, че коалицията ГЕРБ и СДС ще спечели евроизборите.

Това заяви Александър Йорданов от ЕНП в сутрешния блок на България он ер. „Беше логична коалиция от европейска гледна точка. Ние се обединихме в името на една много по-голяма цел. За нас тази цел беше да изпратим повече евродепутати от България в ЕНП“, разкри той.

„ГЕРБ като управляваща партия постигнаха голям и безспорен успех. Това е и знак за стабилност на правителството. Останах от много добри впечатление от Цветан Цветанов. Никога преди това не бях контактувал с него, но щом това стана видях, че това е човек организатор, който много добре познава кадрите по места. Дори знаеше имената им и се усещаше едно много добро отношение. Но не знам от вътре какво е било в ГЕРБ.

Тази афера „Апартаментгейт“ оказа влияние върху резултатите от евроизборите и имаше конкретна медийна атака срещу ГЕРБ, но въпреки това и на този фон те успяха. Важно бе и включването на премиера Бойко Борисов. Той се показа как изглежда от европейска гледна точка какво се случва и се прави в България. Той си е в правото като премиер на държавата да показва успехите“, каза Александър Йорданов.

„Видяхме и големия провал на БСП. Преди изборите Корнелия Нинова постоянно се показваше по телевизиите, а сега изчезна. Има сериозни проблеми в нейното поле“, категоричен бе той.

Б.Р. В името на Ястребино и хилядите негласували заради него хора, най-добре е Йорданов да замълчи.

Не знаем колко е спечелил ГЕРБ от присъствието му в лисата, но със сигурност много повече е загубил.

Нещо, което всички знаят, но никой няма да го изрече на глас.

Tagged

5 thoughts on “Александър Йорданов: ГЕРБ победиха благодарение на присъствието ми в листата!

  1. Какви телепортации, затова ли Данаил Христов са 100 порноактьора, правещи се на един инженер. Лесновски не е военен инженер, а спи с Наталия и доведената си дъщеря, занимава се с телепортиране поне на 100 човека в минута, та да ми посягат всичките.За тази гавра ще си плащате ,докато сте живи

  2. А Сашо Данчов не се ли усеща , че е един политик с отдавна изпятя песен ???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *