Ал. Йо: Големи ахмаци са комунистите! Трябва за бъдат забранени със закон! Русия също! А Румен Радев – укротен!

България отблизо

Големи ахмаци са това комунистите! Това заяви в интервю за новата си книга Александър Йорданов, като преди това поиска охрана от НСО, понеже се чувствал застрашен.

Но ето, че си спомних за големия чешки писател Карел Чапек, който сам си задава въпроса: „защо не съм комунист?”. И си отговаря: защото комунистите „бесят и разстрелват хора” така, както „се давят дървеници”. И прозорливо пише:

„Методът на комунизма – това е един мащабен опит да се създаде международно недоразумение, да се разбие човечеството на отделни части, изобщо несвързани помежду си и които не се разбират една с друга.”

Но нима днес не правят същото и нашите пишман „социалисти”? Нима те не обслужват руската политика с цел да дестабилизират, както България, така и Европа, да „разбият човечеството на отделни части”? За да може всяка част поотделно да си путинясва. Като оня венецуелски откачалко, който по име е „зрял” (т.е.maduro), но по дейност e абсолютна ранозрейка, та затова и се води по акъла на Путин.

 

Разказвам още и за предателствата на Тодор Живков и другарите му, когато на два пъти се опитват да затрият държавата ни, като я харижат на Съветския съюз. Защото за българските комунисти истинската родина винаги е бил СССР, а днес Русия. Не е срамно да си признаят тази истина още повече, че тя присъства в техни доклади, речи, книги, стенограми и е декларирана многократно от ръководителите на БКП.

Няма българин, който да не се пита защо и днес в БСП замислят също лоши дни за България. Този въпрос няма еднозначен отговор. Ясно е, че в тази партия е все още силна традицията да се служи на чужда държава. Ясно е, че предците на днешните социалисти бяха „борци против капитализма”, а те станаха първи капиталисти. Комунистите никога не са били работяги.

Под „работа” те разбират да откраднат банка, да откраднат пенсиите, да направят заменки със земеделска земя за парцели по морето. Те знаят и как да си докарат милиони чак от далечна офшорна зона! Чета напоследък, че техният някогашен премиер Жан Виденов бил честен политик. Нищо не бил откраднал. Но нали пред очите на този „честен политик” другарите му социалисти окрадоха парите на цяла България и ни докараха в средата на 90-те години до венецуелска катастрофа. А Виденов – ни чул, ни видял. Хайде, холан!

Някога им викаха чантаджии. Те са царе на нищонеправенето. И умират да се изживяват като „шефове”. Корнелия Нинова от този пусти мерак за власт направо си загуби нежните черти, заради които предполагам, че някога е изпратена да приватизира туйцък онуйцък. Социалистите днес са се разфучали отново. Искат отново властта. Защото, според тях, е време отново да съсипят България. Зер, минаха доста години откакто не са на власт.

Но аз не искам БСП да управлява. И това е моята непроменена позиция от 30 години. Но кой може да спре БСП и да я държи далеч от властта? Това може да направи само голяма партия или голямо партийно обединение. Само така могат да бъдат укротени мераците и на Румен Радев за „своя” изпълнителна власт”. И голяма , непростима, грешка допуснаха някои псевдодемократи, които гласуваха за избора на Радев. Натресоха ни го за 5 години. България трябва да изпрати повече депутати в дясната Европейска народна партия. За доброто на Европа. Със свои думи същото преди време ни обясни председателят на тази партия Жозеф Дол.

През лятото и есента 1941 г. няколко терористични групи, транспортирани с вражеска съветска подводница, са стоварени на българския бряг. Те са обучени и въоръжени в СССР, главно в тренировъчни бази на НКВД в Подмосковието. Пет групи са спуснати с парашути. Общият брой на нарушителите на българската граница е 61. Ръководят се от полковника от съветската армия Цвятко Радойнов – българин със съветско гражданство. Той вече е участвал в едно голямо престъпление срещу България – т.нар. от комунистите „септемврийско въстание” през 1923 г. Радойнов дори кръщава дъщеря си Септемврина.

От тези терориста 55 са българи, петима са руснаци и има един чех. Всички те са сталинисти. Задачата, която им е поставена в Москва е същата, която днес изпълняват ислямските терористи. Те е трябвало да осъществят нападения срещу български военни и граждански обекти, да създадат хаос и всеят страх сред българското население, да дестабилизират държавата ни. Логично е обаче да се запитаме, защо те нахлуват в България през август 1941 г., а не година по-рано например. Отговорът е, че година по-рано националсоциалистическа Германия и болшевишкият СССР са се намирали в дружески отношения.

 

Проблемът е, че комунистите симпатизират на терористите, а не на някогашната българска държава, с нейната полиция и жандармерия, която набързо е задържала нарушителите на границита ни с помощта на бдителни български граждани. Българското правителство е отправило официална протестна нота на Москва още повече, че освен български, част от терористите са и съветски граждани. Но от Кремъл отричат участие в това терористично нападение. Но управниците в Кремъл по принцип отричат престъпленията си.

Типичен пример е дълголетната лъжа за Катинското престъпление – позорът на съветския режим. В наши дни Кремъл така отричаше първоначално и за терористичната агресия срещу Грузия и Украйна. Факт е, че през 1941 г. СССР отрича да е изпратил терористични групи в България. Но само три години по-късно на тези терористи са издигнати паметници, те са удостоени посмъртно със съветски ордени, имената им „красят” селища, улици, площади, училища, заводи. Но по-важното е, че терористите са заловени сравнително бързо и са изправени пред законен съд, който на 26 юни 1942 г. издава своите присъди.

На смърт са осъдени и разстреляни терористите: Цвятко Радойнов, Трифон Георгиев, Васил Йотов, Иван Изатовски, Йозеф Байдо, Андон Бекяров, Димитър Димитров, Васил Додов, Стефан Пашев, Борис Томчев, Делчо Наплатанов, Иван Дреновски, Август Попов, Георги Кратунчев, Димитър Тепляков, Иван Иванов, Георги Башикаров, Янко Комитов, Тодор Николов, Николай Романов, Мирко Петков, Симеон Славов, Иван Щерев, Мильо Милев, Димо Астаджов, Владимир Чернов.

Десетилетия след това справедливо наказание комунистическата пропаганда се опитваше да внуши, че тези терористи са „борци против фашизма”. Но в България в този период няма фашистко правителство на власт, няма и националсоциалистическо такова. И никога не е имало.

/Абе, Йорданов, на кой свят живееш и коя история четеш?/

 

Целта е комунистите да вземат властта и да съсипят България. Нещо, което те за съжаление реализираха. Единственото, което може да смекчи вината им пред българския народ е, че все пак бяха малко по-кадърни от съветските комунисти. Затова и въпреки че във всичко копираха „съветския опит”,те колкото и да искаха, не можаха да затрият държавата ни. Докарваха я само няколко пъти на прага на затриването. Докато съветските им другари успяха в това си намерение. Те си съсипаха сами Съветския съюз. Така че българските комунисти са №2 по съсипия. № 1 са съветските комунисти.

Приемаме, че всичко това е история. Но ето, научавам от печата, че фашисти или националисти – все едно, а може би социалисти, скрити под маската на „русофили”, се канят да възпрепятстват представянето на моята книга в един български град. Да ми отнемат свободата, да ми спрат гласа. Векът е двадесет и първи. Ние сме част от Европейския съюз. По документи у нас има демокрация. Има демократична конституция, демократични закони, демократични институции. Но е факт, че има и лица, а и организации, в чиито объркани мозъци

още смърди и пуши миналият век

„Патриотични уроци” ще се четат и препрочитат. Няма сила, която вече да ги спре. Планини от рубли да вземат родоотстъпниците, пак не могат да спрат силата на свободното слово. Впрочем те се опитаха да сторят нещо подобно и с книгата на мой колега, журналист и публицист, но какво постигнаха? Само вдигнаха продажбите ?. Не възразявам да сторят същото и с моята книга.

Б. Р. Публикуваме интервюто на „Фокус“  без коментар.

Той остава за вас…

Tagged

7 thoughts on “Ал. Йо: Големи ахмаци са комунистите! Трябва за бъдат забранени със закон! Русия също! А Румен Радев – укротен!

  1. Тая политическа мумия ще спасява и съживява пасмината на герберастите . Всичко зависи от трезвия разсъдък на нормалните български избиратели и от броячите на бюлетините .

  2. А такива като него трябва да бъдат вкарвани в психиатрични клиники до живот ,а не да се влачат от телевизия в телевизия и да разпръскват зловонието си…Като иска да мрази да мрази, проблема си е негов ,но да не натрапва мнението си,всеки зрял човек може да има симпатия и антипатия ,докато неговото е органична омраза,наследена като родово проклятие заради убийството на невинните ястребинчета…И това омерзение ще витае в европейски парламент,пази боже!Дано българинът най-после се събуди и изтрезнее…

  3. А карел чапек в „омагьосания скитник“ също е писал за алчността човешка и такива същества,но кой да чете?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *