Антон Тодоров разкри връзката между Гинка и… Корнелия Нинова! Откритието ще ви изуми!

България отблизо

БСП изобщо не могат да изпълняват своята функция на опозиция! Те нямат  правото да се изявяват като морален стожер в тази държава! Даже в парламента нямат място.

Тази отровни думи каза изгонения от парламента Антон Тодоров, който заплашваше журналисти с уволнение и ги квалифицираше с грозни епитети.

Гинка ще обясни откъде идват парите за купуването на ЧЕЗ тогава, когато госпожа Нинова обясни откъде се сдоби с  парите за приватизацията на „Техноимпекс“, каза бившият депутат, който сам си сложи прякор Мумията.

Откъде накъде тя и партията й  ще искат обяснение защо Гинка е купила ЧЕЗ? Кои са те? Това са хора, които под ръководството на Нинова се превърнаха в генератор на клюки. В БСП се разпространяват  откровени лъжи, а партията е  свърталище на проблемни хора. Тяхното поведение е болестотворно, аз лично го наричам  политическо отровителство, което се е разпростряло над цялата държава. Те излъчват дезинформация, лъжат, пускат клюки и изобщо са излишни в политическото пространство, развилня се Тодоров.

Червената партия все повече придобива жълти черти! Тези думи на Мумията дойдоха след призива на Корнелия Нинова държавата да купи ЧЕЗ и да си върне част от контрола върху енергетиката, която принципно би трябвало да е държавна собственост, тъй като е стратегически сектор.

Освен това червената лидерка поиска пълна проверка как се е стигнало до продажбата на енергоразпределителното дружество и то на фирма, която няма опит и бизнес в такива размери.

На всичкото отгоре, докато другите замазваха, а Тодоров се пенеше,  самата Гинка изгря в интервю и заплещи врели некипели , че има голям опит в енергетиката, че чешката държава лично я е избрала, но тя не знаела защо и куп думи на посредствен човек, който и хабер си няма от бизнеса. Освен това наивно рече, че познавала Теменужка Петкова от 20 години.

Но Мумията не спря. Око не му мигна, когато цял народ скочи срещу далаверите на ГЕРБ и самата Гинка и насочи пръст към Нинова.  А до него пригласяше не кой да е, а също подалият камуфлажно оставка депутат на ГЕРБ Делян Добрев.   „Разтревожи ни тезата на Нинова, че институциите в България трябва да бъдат подчинени на изпълнителната власт или на премиера. И защо иска от Борисов държавата да купи обратно ЧЕЗ.

Питаме се, когато Нинова е била министър, по този начин ли се е държала, влияела ли е на институциите и  използвала ли ги е за свои цели“, каза театрално  Добрев.

Абе, Добрев!

Та нима има човек по-добре запознат от теб как се влияе на институции у нас? Точно ти, който си вмъкнал цялата рода в Хасковско и близките области и то в изпълнителната власт, да даваш акъли?

“ Това е обида и за институциите. Скандално е“, отбеляза Добрев.

Да. Скандално е.

Скандално е, че вие двамата с оставките изобщо си отваряте устата.

Цяла България е настръхнала. 3 милиона абонати остават ръцете на…Гинка.

6 милиона души искат отговор как изобщо стана този сделка. И дали чрез нея не се изпраха парите на КТБ.

Само от БСП се опитаха да потърсят сметка на Борисов за нечуваната далавера в държавата.

В отговор Винету впрегна целия си антураж и изкара Нинова виновна, че не познава законите и Гинка купила ЧЕЗ.

Това вече е пълно лицемерие!

Това е върха на наглостта!

Няма такава държава!

Няма такъв премиер!

Няма такива подгласници!

Скрийте се!

Искаме избори!

Автор Станислава Славова , istinata.net

Tagged

6 thoughts on “Антон Тодоров разкри връзката между Гинка и… Корнелия Нинова! Откритието ще ви изуми!

  1. На Тодоров майка му и на Гинка баща й са втори братовчеди!

  2. Смърдящата Мумия продължава да трови въздуха Вонята стана вече нетърпима!И още има индивиди,които я вдишват като благовония?!

  3. В публикацията не са разкрити никакви връзки, но има множество обвинения. В крайна сметка защо ЕРП ЧЕЗ не е национализирано, съгласно доводите на Сидеров преди 2 години?! Толкова търпелив народ, да го мачкат, да го грабят и нагло да го лъжат, и пак да играе по гайдата на убиеца си, никъде по светът няма!

  4. Когато някой се осере до ушите като Тодоров,когато стане за посмешище, никой вече не може да му помогне! Самият Тодоров не осъзнава до каква степен се о осрал , затова и упорито продължава да се излага. Скрий се бе льольо посран ! С какви очи се явяваш пред хората ,които отдавна разбраха що за продажник си !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *