Бабикян: Борисов се страхува да не би някой друг да организира изборите вместо него. Неистово се страхува заради кокала

България отблизо
Борисов печели време. Две неща го плашат – да не успее да приключи сделките, които вече е договорил, за да обогати близкия кръг и да не би някой друг да организира изборите вместо него… Неистово се страхува от това.

Това заяви в интервю Арман Бабикян от „Отровното трио“.

 

Пред Факти.бг пиар експертът коментира протестите, исканията и загатванията за оставка.

 

„Затова и днешната му полуоставка, в която видите ли той може да се жертва… Ако правителството остане, той сам ще си направи изборите. Опитва се точно това, но няма кой да повярва…“, посочи Бабикян и определи като комичен опита на Борисов да се превърне в „следващия почетен председател на ДПС“. Причината – Борисов не може да намери своя Пеевски.

 

„Той не може заради интелектуалния си дефицит в сравнение с Ахмед Доган. Никой няма да повярва, че от тази матрьошка ще излезе по-голяма“, коментира още Бабикян.

 

Ако народните представители представляваха народа, а не Борисов, трябваше веднага да се върнат, за да извикат господин Цацаров в парламента и да го попитат защо е вдигнат запора на акциите на „Виваком“ срещу толкова много малко пари и къде е липсващата сума, посочи още Бабикян.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *