Безумен скандал: Вежди Рашидов поряза Сашо Диков! Ето какво се случи!

България отблизо
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Журналистът Сашо Диков и председателят на Комисията по култура и медии Вежди Рашидов влязоха в пореден словесен двубой. Това става ясно от записан разговор между двамата, който се излъчи преди минути в предаването “ЕвроДикоФ“ по ТВ Евроком.

Диков се опита да провокира Рашидов с безумни и нелогични въпроси, но ето как го поряза бившият културен министър:

‘И аз имам права и свобода, не съм ти длъжен, защо отнемаш правата ми? Не ме гони по коридорите, да те обслужвам, да ти вдигам рейтинга. Питай СЕМ, защо викаш като хамалин? Ако искам ще ти отговоря, ако искам не. Дай ми правото да бъда свободен човек. Смятам, че и ти трябва да се научиш да уважаваш хора, които са те уважавали години наред.

Всеки втори цървул е професор. Дай ми право на свобода да вървя. Аз не мога да разбера защо генералният директор да не може да управлява и да освобождава хора. Улицата да управлява. Плюйте ме, но омръзнахте както на мен, така и на публиката.“

Попитан от Диков кой му е поръчал Галина Георгиева да стане член на СЕМ, Рашидов отговори така: “Що? Трябва да ми поръча ли някой? Аз мога само да водя заседанието.“/Източник blitz.bg/

И така, управляващите и приятелите на управляващите, както и обслужващите ги журналисти се изнервиха до невъзможност. Очаквайте още диви скандали.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *