Безумие! Нова стара коалиция се мъти в България! Вижте кои ще участват и срещу кого:

България отблизо

Нова патриотична формация с  уклон наляво се ражда  на политическия ни хоризонт след избора на Румен Петков за председател на АБВ.

Начело с Петков,  АБВ  отваря врата за една  бъдеща коалиция с ВМРО и Атака, смятат политолози.

След като Първанов се оттегли и остана в сянка, бившите му хора отчаяно се стремят към властта. пише вестник  „Галерия“. В същото време се получава така нареченият политически  вакуум, който идва от бавния, но сигурен разпад на патриотите.

Обединените патриоти непрекъснато се карат и част от дрязгите им се пренасят направо в ефир. Тяхната подкрепа видимо спада. Това посочват и социолозите след всяко свое проучване. Своенравният вицепремиер и шеф на  НФСБ  Валери Симеонов е на нож с партньорите си и  скоро няма да е част от коалицията, категорични са  хора, запознати с политическото инженерство. Конфликтите на Симеонов със  Сидеров и Каракачанов се задълбочавали всеки ден, издават от клатещата се коалиция.

За сметка на това Румен Петков отдавна е много добри отношения с лидерите на ВМРО и Атака, а дружбата им се крепи и със  съдействието на руския посланик Анатолий Макаров,  твърдят от „Галерия“.

Петков, Сидеров и Каракачанов не само поддържат добри политически и лични отношения, но и имат еднакви позиции по някои  теми от международните отношения, особено по тези между  България и Русия.

Едно е сигурно. На евроизборите трите партии ще се явят заедно.

Симеонов отпада от схемата, защото стана прекалено неудобен за всички.

На местните избори от новата коалиция сами ще преценяват общ кандидат ли да имат, или отделни.

На предсрочни парламентарни обаче ще се явят единни като юмрук.

Формацията ще е с ляв уклон и русофилска, но това няма да й попречи да се коалира с Борисов. И АБВ и патриотите имат опит да са патерици.

А ако на политическия хоризонт се появят нови партии и нови победители, нищо не пречи на новопръкналите се патриоти да се прилепят към тях.

Все пак властта е сладка. Останалото е гарнитура без значение!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Безумие! Нова стара коалиция се мъти в България! Вижте кои ще участват и срещу кого:

  1. ТОВА НЕ Е БЕЗУМИЕ !НАЙ-ПОСЛЕ ПРАВИЛНО ОРИЕНТИРАНЕ В ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО !И АКО СЕ КОАЛИРАТ САМО С БСП И НИКАКВИ ПАРТИЙКИ КОИТО СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА Й !КОЙ КАКВОТО СИ Е ДРОБИЛ ДА СИ ГО СЪРБА !НАРОДА Е УМОРЕН ОТ ГЛУПОСТИТЕ НА ГЕРБ !ОБЕЗВЕРЕН ОСКОТЯЛ !ОЩЕ ОТ СЕГА ПРЕДРИЧАМ УСПЕХ НА НОВАТА КОАЛИЦИЯ !

  2. Никакви партий нито МВРО,НИТО БСП,НИТО ДПС НИТО НИКОЙ ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО Е ПРЕЗИДЕНТСКА ДЪРЖАВА И ВОЕНЕН ПРЕВРАТНАЧЕЛО И КОНСТИТУЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА ТОВА СА УМНИТЕ ХОРА А НЕ ТАКИВА ПОЖАРНИКАРИ И СИК МИК И ПРИЧЕИ.ЩЕ ИМАМЕ ЗАКОНИ РЕД И ПРАВА НА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ГРАНИЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОТВОРЕНИ ЗА ВСЕКИ И ДА ГО НЯМА ВОТ ТЕБЯ ТУРКИСХ, ВОТ ТЕБЯИЗРАЕЛ ИДР.НО БЕЗ ЕС.И НАТО.НАША БЪЛГАРСКА.

  3. Това е нещо, което ще твърди, че е ляво. Леви националисти, нещо опасно е това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *