Бивш бопаджия разкри: Европарите са официален подкуп за политиците ни, за да бъдат послушни

България отблизо
Представител на ОЛАФ ми беше казал: „Вие си имате политиците. Ние си вършим нашата работа. И ще го правим, докато нашити политици ни натискат за това. После ще си продължите по същият път“.
Това каза пред Фог нюз бившият служител от НСБОП Росен Миленов по повод сандала с европрограмата „къщи за гости“.

От ОЛАФ  имат интерес донякъде. Евросредствата не се отпускат за да изравним нашата икономика с тази на развитите европейски страни. Това са т. нар. корупционни суми, с които се плаща на нашия политически елит. Целта е  да бъдем буфер, да бъдем послушковци.

 

В ДФЗ има поне 6-7 служители, които са били на ръководни места в службите-НСБОП и ДАНС. Съответно и цялата информация върви към службите, защото бивш служител няма. Знаят всичко от „а“ до „я“.

А министърът на земеделието Румен  Порожанов е кон за всички. При него  няма БСП, няма ГЕРБ. Всичко е минало през услугите му. Случайни неща няма нито при оперативните програми, нито при обществените поръчки. Всяко чудо е за три дни. Администрацията е овладяна от олигарсите и тарикатите.  И тя потулва и смачква тези криминални случаи.

 

Tagged

1 thought on “Бивш бопаджия разкри: Европарите са официален подкуп за политиците ни, за да бъдат послушни

  1. Това го знаем отдавна…нищо ново.Европа е печатница на пари и си ги раздават както си искат, между политическата класа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *