Бивш седесар: Андрей Райчев и Мишо Константинов са мъже, а президентът е кръгла нула!

България отблизо

В снощната Панорама, коментаторите Михаил Константинов и Андрей Райчев не бяха блестящи, но се държаха като мъже.

Дадоха пример за отношение към „разкритията“ на каталунския вестник. Колко години вече една дъвка се вади и дъвче, дъвче с ентусиазма на Елена Йончева и напоритостта на БОЕЦ? „Едни жени казали“, „един познавал друг“ и ау-у-у-у – възклицание като преди пет години. Само, че този път го пишело на каталунски… Има ли една нова дума изнесена от това „разследване“? Не.

Така проваленият политик Петко Симеонов започна хвалбите си за Борисов и ГЕРБ в социалната мрежа „Фейсбук“. 

И после – за жената на Радев. Оставете жената на мира. Такава е. Негов избор!
Радев вижте, той е наш избор. Тук за два месеца той произнесе три пъти по различни поводи една и съща реч за това, че у нас няма демокрация, няма свободни избори, няма независима съдебна система, няма свобода на словото, народа тъне в нищета, вървим към провала и правителството не си гледа работата. Това му беше новогодишното приветствие към народа, това беше отчета му за три години дейност като президент, със същите думи почете и паметта на Левски.

Радев сигурно е чудесен летец, добър като човек и може би отличен командир, но като политически водач е кръгла нула, за съжаление. Една случайност.

Самият му път към Дондуков е забавен. Когато лидерите на двете големи партии – ГЕРБ и БСП се отнасят безотговорно към тази длъжност, резултатът е такъв.

А иначе, ГЕРБ е калпава стълба, клатушка се, и всеки момент може да се разпадне…Но не виждам по-читава стълба от нея, завършва Петко Симеонов, цитиран от epicenter.bg.

Е, някой учудва ли се, че проваленото бивше СДС защитава проваления ГЕРБ?! ГЕРБ били маскари, ама другите били по-големи маскари. Затова трябвало герберите да си останат на власт. Тази мантра се разнася от 10 години в публичното пространство като неоспоримо „доказателство“, че по-добри от ГЕРБ няма.

Но…защо ли повечето хора в България отдавна не вярват в тези измишльотини на бивши и настоящи пишман политици?! Особено на мухлясалия седесар Симеонов!

Радев бил кръгла нула, а Петко Симеонов е титан на мисълта?! Само че на Петко Симеонов никой не му вярва, а президентът Радев има подкрепата на повече от 60% от българските граждани. В такъв случай на кого да вярваме – на огромното мнозинство от народа или на един провален и отдавна забравен седесар?!

Ето такива са кривулиците на провалените бивши политици. Те се провалят, защото винаги защитават провалени хора, партии или още по-провалени каузи. Лошото е, че не могат да го разберат. И собствените си провали приписват на другите. На Русия, на Румен Радев, на четирите годишни времена или на слънчевите изригвания. Но тези техни усилия да окалят другите се връщат като бумеранг право към тях. Защото хората виждат кой работи за България и кой само говори, че работи, а всъщност облагодетелства себе си и олигарсите.

Tagged

1 thought on “Бивш седесар: Андрей Райчев и Мишо Константинов са мъже, а президентът е кръгла нула!

  1. Г-н Симеонов, надявам се някой да ви прочете написаното от мен до вас. … „И ТИ ЛИ , БРУТЕ СИНЕ“ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *