Боецът Георги Георгиев: Г-жо Мустафа, знаете ли къде се намирате?!

България отблизо
Предизвиквам американският посланик, Нейно Превъзходителство, г-жа Херо Мустафа! Г-жо Мустафа, казвам се Георги Георгиев, не съм известен певец или артист, а обикновен гражданин – боец и не разбирам, защо докато родината ми се тресе от най-ужасните скандали от десетилетия насам и се дави в блатото на мафията и прокурорско мракобесие, на вас ви е весело.

Срещнете се с мен и колегите ми от БОЕЦ, като представители на гражданското общество в България и отговорете на няколко наши въпроса, това е предизвикателството.

КОЙ е вашият любим български олигарх, като Пеевски, например?
КОЙ е вашият любим български мафиот, като Борисов, например?
КОЙ е вашият любим български корумпиран магистрат, като Гешев, например?

Не сме чули и една дума от вас срещу посочените мафиоти, мутри и престъпници. Като такива ги определяха предишните американски посланици. Ако не знаете КОЙ е Борисов, Пеевски, или Гешев, прочетете грамите на вашите предшественици, Биволъ ги публикуваха още преди години!

Г-жо Мустафа, не съм нагла мутра и няма да ви прегръщам и целувам, а само ще ви питам. Знаете ли къде се намирате? Знаете ли за какво се бори гражданското общество в България? Споделяте ли нашите битки са свобода и справедливост срещу мафията превзела държавата ни, или подкрепяте по политически и финансови причини мафията, която ни убива?

Г-жо Мустафа, предизвиквам ви и да запеете заедно с нас една жадувана песен, която милиони българи ще запеят – „Оставка, съд и затвор за Борисов, Пеевски, Гешев и мафията”!

Г-жо Мустафа, знам че посланиците сте много срамежливи и недостъпни и затова се обръщам към вас публично през страницата на БОЕЦ, а и защото личният ми профил е блокиран от американска компания.

Обръщам се и към всички мои приятели и съмишленици на БОЕЦ с призив да споделят това предизвикателство, за да стигне до американското посолство. Утре ще изпратя и официално писмо от името на БОЕЦ до посланик Херо Мустава със заявление за среща с представители на БОЕЦ. Да видим дали ще е по трудно да се срещне с нас от песен на Графа./Източник frognews.bg/

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *