Борисов: Божков напада Севдалина Арнаудова, защото я харесваше. Да внимава, защото принцът на Дубай ми е добър приятел!

България отблизо
Не съм изпращал никого и нищо при Божков. Това им е играта на тези хора. Защо напада Севдалина Арнаудова! – Защото я харесва. Тя може много да ви разкаже за това. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който инспектира линия на метрото в София.

Там си е червената бюлетина. Накарах Младен Маринов да я набере и я видях бюлетината. Те продължават, защото това им е играта. Има процесуално следствие.  Те са клиенти на правосъдието, не са наши, обясни той за червената бюлетина на Божков.

 

На кой обвиненията са факт? На човек с 18 обвинения ли да коментирам приказките? Нека да оставим на хората, които се занимават с това – прокурори, съдии, следователи, полицаи. Да завършат това и после да ме питате. Не може всеки ден да ме срещате и да ме питате едно и също. Днес какво развитие има? Освен метрото, каза още той.

 

Не съм разговарял с Вучич за Цветан Василев. И принцът на Дубай ми е добър приятел. Но съдът и прокуратурата си правят следствени действия. Тези хора са клиенти на прокуратурата и затова няма да коментирам, обясни премиерът.

 

Дали вярвам на Влади Горанов? Осигурил е 15 млн. за детските градини миналата седмица, а сега и за метрото, посочи Борисов.

Не пропускайки гальовното „Влади“, което значи, че някой го е циментирал във властта.

Tagged

2 thoughts on “Борисов: Божков напада Севдалина Арнаудова, защото я харесваше. Да внимава, защото принцът на Дубай ми е добър приятел!

  1. Как се излага Борисов посочвайки,че принца на Дубай му бил приятел и ще го ползва,за да натиска Божков.
    Изложи пак цяла България с почерка си на действие само зползващ шуробаджанащина и корупция.

  2. Простия народ си го харесва, чиновниците , фирмите на хранилката, ЕС, ФАЩ , Тоя ще ни бие на всички избори

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *