Борисов вбесено: Кой е Радев? На коя партия е лидер, че си позволява да ни критикува и да агитира? Тия жени го ошашавиха!

България отблизо

Радев днес агитира. Той партиен лидер ли е. Аз съм партиен лидер. Той на коя партия е шеф?“, попита нервно Борисов в отговор на въпрос как ще коментира думите му, че е притесничелно, че процесът на гласуване е непрозрачен.

 

То явно само когато той победи, само тогава са честни изборите. Един мъж, обграден с Корнелия Нинова, Мая Манолова, Татяна Дончева, Елена Йончева, Весела Лечева – те го ошашавиха този човек. Нека сме снизходителни. Аз просто не му завиждам. Това е чудо около него“, добави той.

 

„Това ли ще си говорим в деня на изборите? Дадох гласа си, за да продължи София да расте все по-хубава и по-хубава. Когато аз станах кмет, Кремиковци бълваше дим във всички цветове на дъгата. Канализацията се изливаше в Искър, тя течеше като в приказката, сега рибарите си ловят риба.

 

За мен в София изборите приключиха миналата седмица – ГЕРБ би с разлика. Пожелавам на моите колеги на балотаж да се представят добре. Хубаво е да говориш за върховенството на закона и да го нарушаваш. Той партиен лидер ли е? Аз съм лидер на партията, участваща в изборите. Той на коя партия е шеф?“, повтори Борисов.

Аз съм застанал с уважение пред вас и ми казвате, че съм застанал, за да агитирам, гледайте си работата. Ще се научите да се държите добре“, ядоса се на глупави журналистически въпроси премиерът и си тръгна.

„Направихме комуникация с президента Макрон, видяхте“, коментира премиерът лаконично обидните квалификации, които френският лидер използва срещу българския народ.

 

Премиерът Бойко Борисов даде гласа си за доброто управление на София на балотажа в столицата. Борисов традиционно гласува в училището в Банкя.

Той влезе в училищния двор в 14:30 часа, като се срещна със свои съученици и приятели. „Те в техните родни места навсякъде са бити. Не знам роми има ли в Банкя, преди нямаше. Те ги караха да им крадат желязото“, коментира Борисов с Красимир Велчев.

„Този път бюлетините са кратки“, отбеляза с усмивка премиерът, докато член на комисията му подаваше бюлетината.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *