Борисов дава оставката си в четвъртък? Или я хвърля камуфлажно?

България отблизо
Парламентът ще проведе извънредно заседание в четвъртък от 9 ч., пише на сайта на Народното събрание. Освен решението за изменение на държавния бюджет депутатите ще изслушат премиерът Бойко Борисов и новия вътрешен министър Христо Терзийски за насилието, упражнено върху граждани и журналисти по време на Националната конференция на ПП ГЕРБ.

Като първа точка в четвъртък е записан Проект на решение за внасяне на законопроект за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2020 г. с оглед необходимите мерки за преодоляване на кризата от пандемията на Covid-19. Вносители са Корнелия Нинова и група народни представители.

 

Втора точка на извънредното заседание ще бъде изслушване по чл. 113 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание на министър-председателя Бойко Борисов и на министъра на вътрешните работи Христо Терзийски за насилието, упражнено върху граждани и журналисти по време на Националната конференция на ПП ГЕРБ, проведена на 5 август 2020 г. в гр. София, Тех Парк. Вносители са Корнелия Нинова и група народни представители.

По всяка вероятност се очаква тогава или малко по-късно Борисов да оповести това „важно решение“, за което ни говори от няколко дни. Да видим какво ще е то. Хората очакват оставка.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *