Борисов дава оставка!

България отблизо

Премиерът Бойко Борисов обяви сензационно, че няма намерение да продължава да стои на управленски постове за в бъдеще. 

„Изкарвам си мандата, прибирам се в партията и ще дам път на много млади хора“, заяви премиерът, коментирайки факта, че в ГЕРБ има невероятно много амбициозни и кадърни хора.

Той бе провокиран към това откровение след въпрос на водещия на „Панорама“ Бойко Василев, който го попита дали не се страхува, че ще бъде забравен, след като си отиде от власт. „Аз това го знам, за разлика от много политици, съм бил при Тодор Живков, когато падна от власт и цялата партия, която дълги години му целуваше ръцете и краката, се бяха изпокрили. Ей така ми беше интересно да видя един паднал човек, какво му се случва. После ми беше интересно да видя и Царя. Затова толкова ме е яд на моите съпартийци, защото съм гледал как се сриват други хора. Ние, обаче, сме направили много добри неща, затова всичко, което е донесло щета, трябва да се отстрани.

Един Делян Добрев, изключително умен човек, но не може да е лице, да носи доверие. Аз знам изхода, български политик в историята на нашия народ приживе няма одобрен. Накрая като се махнат гадните неща, ще остане това, което е останало добро. Затова казвам – изкарвам си мандата, прибирам се в партията и ще дам път на много млади хора“, коментира Бойко Борисов.

Tagged

3 thoughts on “Борисов дава оставка!

  1. ТОЯ СИ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ КОЛКОТО СИ ИСКА. ТЖ ВСИЧКИ ГО ПОМНЯТ И ПЛАЧАТ ЗА НЕГО ЗАЩОТО ТОВА КОЕТО ПОСТРОИ ДЕЙСТВИТЕЛНО ББ НЕ МОЖЕ И ДА ГО БОЯДИСА, А ТОЙ С ТИЯ РАЗРУШЕНИЯ КОИТО НАПРАВИ СЕ ГОРДЕЕ И ЧЕ БИЛ ПОСТРОИЛ МЕТРОТО КОЕТО СЕ ЗАПОЧНА ОТ ТЖ, МОЯТ СИН СИ Е КАРАЛ СТАЖА ТАМ ПО ВРЕМЕТО НА ТЖ. ИЗОБЩО ТАКЪВ ТАПУНГЕР КАТО БАЦЕ НЕ СМЕ ИМАЛИ И НИКОЙ ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА НЕГО ЧЕ ОЩЕ ЩЕ НИ МЪЧИ.

  2. Няма да си изкараш мандата! А крадливия ГЕРБ, ще отиде при крадливите СДС, НДСВ, ДСБ, „Патриоти“ и прочие крадци. Не изключвам и БСП от този кръг, но там като че ли имат малко повече задръжки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *